Tuorein sisältö

Rammsteinille jättilauteet Provinssiin

23.04.2010 klo 14.10 | Luettu: 2971 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

YLE tietää kertoa, että Seinäjoen Provinssirockissa 20.6 esiintyvä Rammstein saa paikalle räätälöidyn suurlavan - Provinssin normaalilava on bändille turhan vaatimaton.

Tanskasta rahdataan paikalle uusi lava, joka pystytetään pelipaikalle lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

- Meillä on ollut aiemmin käytössä meidän oma päälava. Kun saatiin saksalaisten kupongit, niin kävi ilmi, ettei siinä riitä syvyys, leveys, korkeus eikä kantavuus, kertoo YLE:lle festivaalin tuotantopäällikkö Marko Kivelä.

Rammsteinin lavan kantavuus tulee olemaan käsittämättömät 80 000 kiloa, joka on yli viisi kertaa enemmän kuin Provinssin normaalin lavarakennelman. Lauteet ovat myös 10 metriä leveämmät. Bändin lavashown materiaali kulkee paikalle kahdeksan rekan voimin. Muutostyöt vaativat Rammsteinin oman henkilökunnan lisäksi 40 apumiestä festarin puolesta!

- Show on aika pitkälti sama (kuin helmikuussa Helsingissä). Mutta lähtisin veikkaamaan, että Suomessa festariolosuhteissa ei ole nähty tällasta show'ta aiemmin. Areenoilla ja stadioneilla kyllä, arvelee Marko Kivelä.

Ennakkotietojen mukaan Rammstein aloittaa soittourakkansa sunnuntaina vasta kello 22.00.

Lähde YLE


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Iskelmäkuningatar ja... Entinen Hellacopters... >

Keskustelut (3 viestiä)

jep

23.04.2010 klo 15.01

Hmmm... eikös Ruisrock olekkaan festari, sillähän Rammsteinin pojat kävivät muinoin esiintymässä ja muistaakseni silloinkin lava piti tuoda jostain muusta maasta
lainaa
Aasi-

Rekisteröitynyt 01.07.2009

24.04.2010 klo 09.50

Jep, pirun iso lava se ruississa oli, mutta en tiä tuotiinko se muualta.. En muuta bändiä käyny kattoos kun Rammsteinia.
lainaa
Garion

25.04.2010 klo 23.19

Sen lavan sanottiin olleen Suomen toistaiseksi suurin. Muistaakseni rahdattiin paikalle ulkomailta.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova