Tuorein sisältö

Lauri Tähkän uusin aiheutti ostorynnäkön - Tähkälle heti jalometallia

19.09.2007 klo 13.37 | Luettu: 2507 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lauri Tähkän ja Elonkerjuun tuore levy lähtee liukkaasti lapasesta. Yhtyeen tänään keskiviikkona 19.9. julkaistu uusi albumi Tuhannen Riemua on ylittänyt julkaisupäivänään kultalevyrajan ja lähentelee jo platinalevyrajaa 28.500 kpl!

Viime vuonna Lauri Tähkä & Elonkerjuulle luovutettiin kulta- sekä platinalevyt albumista Maailma on renki (myyty 45.000 kappaletta), sekä tänä vuonna kultaan asti myi myös Syntymähäjyt sekä Komia on aina Komia-albumit.


Lauri Tähkä & Elonkerjuun uudelta albumilta, Tuhannen riemua, on saatu esimakua jo kahden singlen verran. Hetkeksi En Sulle Rupia (mm. virallisen singlelistan nro 1, Himotuimmat-listan nro 1, Suomen radiolistan nro 1, Rumban 50 Hittiä-listan nro 1, Music Control-listan nro 1) ja tuorein lohkaisu, Pauhaava Sydän (mm. Himotuimmat-listan nro 1, Music Control-listan korkein listadebytoija sijalla 12), josta kuvattiin myös video, ohjaajana Jukka Salo. Yhtyeeltä on ilmestymässä loppuvuodesta myös DVD, Kerjuuvuodet 2000-2007, joka sisältää harvinaista materiaalia aina bändin alkutaipaleilta asti.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suburban Tribe tekee... Uusi Nightwish-levy ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova