Tuorein sisältö

Elävien kuolleiden ohjaajat pitävät Tumman kristallin jatkon hengissä

05.05.2010 klo 14.30 | Luettu: 1093 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Yllekirjoittanut satuili maaliskuun tehostekolumnissa seuraavaa:

"Ainoa tehoste-elokuva, jota odotan vain tehosteiden vuoksi, on Tumman kristallin pitkään lupailtu jatko-osa Power of the Dark Crystal, joka saattaa valmistua ensi vuonna tai olla valmistumatta koskaan. Alkuperäisteos vuodelta -82 ei ole animaatio, mutta se on toteutettu kokonaan nukeilla, jotka näyttävät nukeilta."

Jatko-osa on ikuisuusprojekti, joka on vaihteeksi edennyt: osa tekijöistä on vaihdettu. Veljekset Peter Spierig ja Michael Spierig (zombileffa Undead, vampyyrileffa Daybreakers) ovat uudet ohjaajat. Käsikirjoituksen viimeisimmästä versiosta vastaa Craig Pearce (Moulin Rouge!, Romeo+Juliet).

Power of the Dark Crystal on lehdistötiedotteen mukaan yksi kunnianhimoisimmista australialaisista tuotannoista tähän mennessä. Elokuva yhdistelee klassisia nukketekniikoita moderneihin tietokonetehosteisiin ja se tulee olemaan kolmiulotteinen.

Jatko-osa kertoo tapahtumista sata vuotta edellisen jälkeen. Synkkyyteen vajonneessa maailmassa seikkailee salaperäinen tulesta tehty tyttö, joka pyrkii varastamaan legendaarisen kristallin palasen sytyttääkseen kuolevan auringon planeetan keskustassa.Lähde: The Jim Henson Company

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Radio-ohjattava U.S.... Machete-traileri Rob... >

Keskustelut (1 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

05.05.2010 klo 15.41

Dark Crystal on suosikkileffojani lapsuudesta. Muistan kuinka vuokrasin elokuvan nassikkana ensimmäistä kertaa ja en uskaltanut edes katsoa loppuun. Piti sitten vuokrata useampaan otteeseen jotta sai katsottua. Ja kun vihdoin uskalsin katsoa loppuun, oli pakko katsoa uudestaan ja uudestaan. Joten jatko-osaa todellakin odotan mutta hiukan varauksella.

Ohjaajat ainakin miellyttävät, Undead on yksi parhaita zombiekomedioita mitä nähnyt. Daybreakerskin iski meikään, vähän uutta näkökulmaa vampyyrigenreen. Jätkiltä onnistuu tuollainen splatteritoiminta mutta saa nähdä onnistuuko fantasia. Toivottavasti. En halua Dark Crystalin jatko-osasta mitään verihurmetta.

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova