Tuorein sisältö

Osallistu Euroviisuihin Twitterin avulla

07.05.2010 klo 08.46 | Luettu: 766 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

YLE tuo tämän vuoden Eurovision laulukilpailuiden yhteydessä ihmisten viisuja käsittelevät Twitter-viestit myös televisioruutuun. Semifinaalien ja viisufinaalin aikana Twitteriin lähetetyt viestit saa ohjelman aikana näkyviin YLEn Teksti-TV:stä.

Kommentoi viisuja, tv-ohjelmaa tai artisteja lähetyksen aikana mikroblogipalvelu Twitterissä. Jos haluat viestisi myös ruutuun, muista lisätä siihen #euroviisut. Näin merkityt viestit tulevat Teksti-TV:n julkaisujärjestelmään, josta valitaan julkaistaviksi päätyvät viestit. Teksti-TV:n toimitus pyrkii näyttämään mahdollisimman monta kommenttia, mutta valitsee näkyville yhden kommentin kerrallaan, jotta tv-kuvan seuraaminen voi samalla jatkua sujuvasti.

Kommenttien valinnassa suositaan asiallisia, aiheeseen liittyviä, linkittömiä, mainoksettomia kommentteja, joissa ei mainita muita hashtageja. Kannattaa siis kommentoida lyhyesti ja ytimekkäästi, kuten tweet-mittaan hyvin sopiikin.

Eli viisuiltana Säädä televisiosi Teksti-TV:n sivulle 398. Avatessasi sivun viisulähetyksen aikana näet ruudullasi ihmisten Twitter-viestit tekstityksen tavoin. Voit toki seurata viestejä myös netissä.

Teksti-TV:n Twitter-palvelu on käytössä molempien semifinaaleiden (tiistai 25.5. kello 22.00-00.00 ja torstai 27.5. kello 22.00-00.00) ja finaalin (lauantai 29.5. kello 22.00-01.00) aikana. Palvelua testataan YLE TV2:n esikatseluiden aikana, mutta varsinaisesti se on käytössä vasta semifinaaleissa ja finaalissa.

(Lähde YLE/Euroviisut)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kiinassa kaupataan s... Mikkelin Visulahteen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova