Tuorein sisältö

Samulilla miestanssijoita, Eliaksella erotiikkaa ja Leenalla tunnelmaa X Factorin finaalissa

08.05.2010 klo 10.35 | Luettu: 1631 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

X Factorin finaalilähetykset jatkuvat sunnuntaina. Panokset kovenevat, sillä ensi viikolla jäljellä on vain kaksi parasta.

Samuli Taskinen aikoo heittää herkän puolensa hetkeksi syrjään. Luvassa on miestanssijoita ja reipas versio Depeche Moden kappaleesta Personal Jesus.

– Se on vähän häiriintynyt, mahtipontinen ja nopeahko kappale, joka on tietyllä tavalla rock. En varsinaisesti räyhää lavalla, mutta laulan täysin eri tekniikalla ja kovempaa, vähän sellaista huutolaulua, Samuli kuvaili.

Toisena kappaleenaan Samuli tulkitsee Gugin valitseman Simon and Garfunkel -duon ikihitin Bridge over Troubled Water, josta Samuli esittää Kirkan tekemän suomenkielisen version Silta yli synkän virran.

Leena Tirrosen omavalintainen biisi on Tori Amoksen Gold Dust.

– Leena valitsi itse biisin, ja se on oikein tunnelmallinen pala. Se on haastava biisi, siinä ei ole mitään peruspopin rakenteita. Tämä tulee olemaan taiteellinen veto ja selvästi eniten Leenan omaa juttua, toteaa Renne suojatistaan.

Rennen valinta Leenalle on tuttu radiohitti muutaman vuoden takaa, Olavi Uusivirran kappale On niin helppo olla onnellinen.

Elias Hämäläinen pääsee fiilistelemään kitaran kanssa, kun hän laulaa Eros Ramazzottin Fuoco nel fuocon.

- 15-vuotiaana ostin Ramazzottin levyn ja aloin laulaa mukana. Olen opetellut biisin korvakuulolla. Ymmärrän suunnilleen, mitä siinä lauletaan. Sanotaan, että se on aika eroottinen laulu. Se on ollut aina tärkeä biisi mulle, ja kaveripiiri pyytää mua aina laulamaan sitä, Elias kertoo kappaleesta.

- Biisin nimi tarkoittaa "tuli tulen kanssa". Siinä on kiva meininki ja hyvä bilefiilis.

Gugi valitsi Eliakselle Jonna Tervomaan Suljettu sydän -kappaleen.

Sunnuntaina kansa äänestää suosikkinsa suoraan jatkoon. Kaksi eniten yleisöääniä saanutta finalistia pääsee Helsingin Jäähalliin suureen finaalikonserttiin 16.5 taistelemaan koko X Factorin voitosta.

(Lähde MTV3/X Factor)V2.fi | J.A. Kaunisto
< Red Hot Chili Pepper... Christopher Nolanin ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova