Tuorein sisältö

YLEn euroviisukommentaattorit nostavat Israelin suosikiksi

09.05.2010 klo 13.15 | Luettu: 3391 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

YLEn euroviisukommentaattorit nostavat Israelin yhdeksi tämänvuotisten Euroviisujen suurimmista suosikeista. Peräti neljä viidestä raadin jäsenestä (Jaana Pelkonen, Asko Murtomäki, Sanna Kojo, Jorma Hietamäki ja Tobias Larsson) antoi Harel Skaatin hepreaksi esittämälle Milim-kappaleelle täydet pisteet. Vain Jorma Hietamäki kitsasteli ja antoi kolmosen.

- Israelin edustuskappaleessa on yksi vika, jos sitäkään voi varsinaiseksi viaksi nimetä: kappaleen kuunteluun on keskityttävä alusta loppuun. Aika surkea alku pelastuu liki täydellisesti loppuosan erinomaisuudesta johtuen. Sävelmän alku olisi pitänyt jotenkin "koukuttaa", Radio Suomen musiikkipäällikkö Jorma Hietamäki arvioi.

Muut kommentaattoriraadin jäsenet kehuvat Israelin kappaletta vuolaasti.

- Tämmöisiä euroviisuja minä rakastan. Uskomattoman kaunis melodia, vaikuttava tulkinta ja kirsikkana kakussa heprean kieli, joka ainakin minun mielestäni on oivallinen laulukieli, vaikka en ymmärrä siitä sanaakaan, TV2n kommentaattori Asko Murtomäki sanoo.

- Israelin biisi on kaunis ja koskettava. Se on yksi voittajasuosikeistani. Yksinkertainen on kaunista, tiivistää TV2n kommentaattori Jaana Pelkonen.

Katso Israelin viisuviritys YLE:n euroviisusivustolta.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Christopher Nolanin ... Karmarock julkaisi n... >

Keskustelut (3 viestiä)

Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

09.05.2010 klo 14.04

Israelin edustuskappaleessa on yksi vika: Israel ei ole eurooppalainen valtio :|
lainaa
pläääh

09.05.2010 klo 15.12

Voi voi. Lupasiko sinulle joku, että nyt tulee maantiedon oppitunti. Kyseessä on "Euroopan yleisradiounioni"-nimisen jutskan jäsenten välinen skaba. Siellä on myös Afrikan maita mukana.

Annan sinulle kuitenkin pätemisestä kymmenen pistettä:
..........

Nyt olet tosi pätevä jamppa.
lainaa
Purkaja

Rekisteröitynyt 08.06.2008

10.05.2010 klo 09.50

Urokhtor trollasi jälleen. :D
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova