Tuorein sisältö

Regina Hiski Salomaan jäljille

12.05.2010 klo 15.46 | Luettu: 1436 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Viime vuonna Suomessa ilmestynyt Reginan kolmas albumi Puutarhatrilogia julkaistaan 22. kesäkuuta Yhdysvalloissa New Yorkilaisen Friendly Fire levy-yhtiön toimesta.

Kyseessä on ensimmäinen suomeksi laulettu levy, joka julkaistaan virallisesti Yhdysvalloissa sitten Värttinän ja Hiski Salomaan levytysten.

Friendly Firen levy-yhtiön edustaja näki Reginan keikan viime syksynä Musiikki&Media –messuilla Tampereella ja ihastui yhtyeeseen välittömästi.

- Reginan soundi oli todella erityinen ja vaikka en ymmärtänyt laulusta sanaakaan, huomasin palaavani levyn pariin yhä uudestaan ja uudestaan.
Hyvä musiikki on hyvää huolimatta siitä millä kielellä se on laulettu. Regina on niin lahjakas yhtye, että se ansaitsee paljon suuremman arvostuksen myös Pohjois-Amerikassa, toteaa Friendly Firen Dan Koplowitz.

- Bändi on itse luottanut suomen kielen olevan pikemminkin etu kuin rajoite maailmanlaajuisillakin musiikkimarkkinoilla, emmekä ole taipuneet ehdotuksiin Regina-materiaalin tuottamisesta englanniksi. Yhdysvaltain-julkaisu tuntuu siksi sitäkin makoisammalta, todetaan bändin suunnalta.

Regina on jo ehtinyt herättää amerikkalaisen median huomion ensimmäisellä ilmaiseksi jaetulla singlellään Saanko jäädä yöksi, jota useat blogit ja musiikkilehdet ovat kehuneet estottomasti...


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Paljastuksia Kuunkui... Aronofsky usuttaa ti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova