Tuorein sisältö

Saksan Euroviisulle yllättävän suurta ennakkohehkutusta

15.05.2010 klo 11.29 | Luettu: 1569 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Saksan edustuskappale nousee YLEn kommentaattoriraadin äänestyksen perusteella tämänvuotisten Euroviisujen toiseksi voittajasuosikiksi. Raati arvioi Lena Meyer-Landrutin esittämän Saksan viisun Satelliten peräti samalle tasolle aikaisemmin ykkössuosikiksi nostetun Israelin rinnalle.

- Saksan kappaleessa on kaikki pophitin ainekset. Vaivaton kulkevuus, looginen ja mieleen jäävä kertosäe, mausteena ripaus yllätyksellisiä yksityiskohtia. Esityksestä voi havaita myös huumorin pilkahduksen tyyliin ”olkaamme tosissamme, älkäämme vakavissamme”, analysoi täysillä pisteillä Saksan palkinnut Radio Suomen musiikkipäällikkö Jorma Hietamäki.

Myös TV2n kommentaattori Asko Murtomäki ja ruotsinkielisestä selostuksesta vastaava Tobias Larsson antoivat Saksalle täydet pisteet.

- On hienoa, että Euroviisujen suuret rahoittajamaat, ehkä yhtä poikkeusta lukuun ottamatta, ovat tänä vuonna mukana vahvoilla kappaleilla. Saksalle voiton soisi jo pelkästään sen vuoksi, että maan ainoasta viisuvoitosta on ehtinyt kulua aikaa jo melkein kolme vuosikymmentä, toteaa Asko.

Katso Saksan viisubiisi täältä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Poison-tähti sairasl... Näillä biiseillä X F... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova