Tuorein sisältö

David "sarjamurhaaja" Fincher ohjaa Jules Verneä Disneylle

16.05.2010 klo 12.33 | Luettu: 1794 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disneyn kertaalleen hyllyttämä uusi versio fantasiaseikkailusta 20,000 Leagues Under the Sea on saamassa uuden ohjaajan. Duunista neuvottelee David Fincher. Fincher lähestyi itse Disneyn pomoja, sillä hän tahtoo ohjata spektaakkelin, joka on irtiotto hänen synkistä tuotannoistaan. Hyvin synkkien pätkien Seitsemän, Fight Club ja Zodiac ohjaajan edellinen oli synkähkö fantasia Benjamin Buttonin uskomaton elämä. Fincherin seuraava on Facebook-draama The Social Network, joten irtiottoa on jo ollut havaittavissa.

Seuraavan käsikirjoituksen Jules Vernen klassikkotarinan pohjalta kirjoittaa Scott Z. Burns (Ilmiantaja!, Medusan sinetti). Fincherin ja Burnsin näkemystä verrataan Tähtien sodan episodeihin Uusi toivo ja Imperiumin vastaisku. Elokuvan on tarkoitus olla visuaalisesti häikäisevä.

Tekstiä odotellessa Fincher saattaa ohjata toisen elokuvan. Maaliskuussa kerrottiin, että Fincher ohjaa jossain välissä jenkkiversion ruotsalaisjännäristä Miehet jotka vihaavat naisia.

Hyllytetty versio ohjaaja McG:ltä kantoi nimeä Captain Nemo: 20,000 Leagues Under the Sea, ja sen oli tarkoitus olla esiosa. Disneyn uusi pomo piti Charlien enkeleiden ohjaajan versiota liian synkkänä, joten Fincher taitaapi tosiaan kokeilla jotakin uutta.

Tunnetuin versio tarinasta on Disney-versio vuodelta 1954:Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tiedot Ronnie James ... Iron Man kyykytti Ro... >

Keskustelut (3 viestiä)

Dekonega

Rekisteröitynyt 28.07.2009

16.05.2010 klo 14.51

Mitä vikaa oli ruotsalaisessa "Miehet jotka vihaavat naisia" pätkässä? Eikö sitä muka sellaisenaan olisi voitu viedä jenkkeihin? :/
Jooppista

16.05.2010 klo 19.27

Dekonega kirjoitti:
Mitä vikaa oli ruotsalaisessa "Miehet jotka vihaavat naisia" pätkässä? Eikö sitä muka sellaisenaan olisi voitu viedä jenkkeihin? :/


Kaipa sitä on vietykin, mutta ei siellä myy ulkomaalaiset leffat, kun väki on tottunut omaan tuotantoon. Raha.
Aasi-

Rekisteröitynyt 01.07.2009

17.05.2010 klo 09.20

Ton McG:n sais kyllä hukuttaa. Vittu mikä aasi tuo jätkä on..

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova