Tuorein sisältö

HP ei ollut ainoa Palmista kiinnostunut

17.05.2010 klo 20.30 | Luettu: 1143 kertaa | Teksti: Matti Lintula

Alkuvuodesta taloudellisiin ongelmiin ajautuneen Palmin ostanut HP ei ollut suinkaan ainoa älypuhelinvalmistajasta kiinnostunut taho, paljastaa Engadget. Palmilla oli peräti 16 ostajaa rivissä ennen kuin HP Palmin toimitusjohtajan vihjeestä nosti tarjouksensa kaikkein korkeimmaksi. HP:n lopullinen tarjous oli osaketta kohti vain 20 senttiä korkeampi kuin kilpailussa kakkoseksi jääneellä taholla.

Palmin tärkein myyntivaltti ei ollut niinkään yhtiön älylaitetarjonta vaan vuosi sitten Palm Pren myötä julkaistu Linuxiin pohjautuva WebOS-käyttöliittymä. WebOS:n perusajatuksena on sosiaalisen verkkomedian ja web 2.0 -sovellusten hyödyntäminen. HP on jo lähtenyt vahvasti mukaan laattamikromarkkinoille, joten tuotantovalmiin WebOS-käyttöliittymää käyttävän HP-minilaitteen toteutuminen voi olla vain ajan kysymys.

V2.fi | Matti Lintula
< Bruce Willis oli tap... Infoa Tuskan jatkokl... >

Keskustelut (1 viestiä)

palmu

18.05.2010 klo 10.09

HP iskee taas kätensä paskaan Linuzilla - kuitenkin joutuvat myöhemmin asentamaan laattoihinsa W7:n .. aiempi HP:n itsensä Ubuntun varaan tekemä "Mobile Internet Experience" meni täysin puihin, niin miksi maksaa jotain sosiaalimaksuja Palmille ?:(

Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova