Tuorein sisältö

Lisätietoja indiesuosikin Helsingin Senaatintorin keikasta

19.05.2010 klo 13.03 | Luettu: 1300 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tapahtumajärjestäjä korjaa kanadalaisen indiesuosikin keikan tietoja:

Julkisuudessa on liikkunut väärää tietoa koskien kanadalaisyhtye Arcade Firen konserttia Helsingin Senaatintorilla. Konserttijärjestäjät Eastway ja Live Nation Finland ovat vuokranneet konserttia varten vain pienen osan Senaatintorista. Vuokrasopimus kattaa Tuomiokirkon rappuset ja niiden edessä olevan pienen alueen, johon lava ja osa yleisöstä sijoittuu. Kyse on pienimuotoisesta ja intiimitunnelmaisesta 4500 ihmisen tapahtumasta, jonka järjestelyissä pyritään minimoimaan mahdollisesti aiheutuva häiriö kaupunkilaisille.

Kaikki muu toiminta Senaatintorilla jatkuu konserttipäivänäkin vuokra-alueen ulkopuolella täysin normaalisti. Konsertilla ei myöskään ole vaikutusta esimerkiksi keskusta-alueen liikennejärjestelyihin.

Konserttilavan rakentaminen alkaa sunnuntaina 27. kesäkuuta. Konserttialue aidataan vasta keikkapäivänä, maanantaina 28. kesäkuuta ja pysyy aidattuna vain noin 9 tunnin ajan. Maanantaina suljetaan ainoastaan Tuomiokirkon rappusten alapuolella kulkeva Hallituskatu liikenteeltä. Itse konsertti on suunniteltu pidettävän kello 20-23. Konserttialue on purettu ja siivottu seuraavaan aamuun mennessä.

Konsertin lipunmyynnin on suunniteltu käynnistyvän maanantaina 24. toukokuuta Lippupisteessä, Tiketissä ja Menolipussa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Eput ja Elonkerjuu e... Yhteenveto Robin Hoo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova