Tuorein sisältö

Android pyörii nyt iPhonessakin

21.05.2010 klo 12.30 | Luettu: 1344 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Googlen Android-käyttöjärjestelmän saa asennettua nyt myös Applen iPhoneen. David Wangin kehittämää jakelupakettia tarjoaa ladattavaksi PC World, josta löytyy myös ohjeet Androidin asentamiseen. Linuxiin pohjautuvan Androidin iDroidiksi ristitty versio toimii ainoastaan iPhonen 3G-versiossa.

Wang ei ole vielä ehtinyt muokkaamaan iDroidinsa virransäästötilaa toimivaksi, joten tähän käyttöjärjestelmään käynnistetty, täyteen ladattu iPhone-akku kestää käyttöä noin tunnin ajan. Wang kuitenkin väittää, ettei mikään jäljelle jäänyt bugi voi tehdä iPhonesta täysin käyttökelvotonta, joten asennusohjeita tarkasti seuraamalla voivat iPhone-käyttäjätkin päästä nyt turvallisesti tutustumaan vihollisleirin antimiin.

V2.fi | Matti Lintula
< Rockin korkeat korot... Ekeniltä uusi 8" And... >

Keskustelut (2 viestiä)

Dekonega

Rekisteröitynyt 28.07.2009

21.05.2010 klo 14.23

Minkä ihmeen "vihollisleirin"? Ei ole mitään "leirejä". On iPhone-käyttäjiä ja on Android-käyttäjiä. Kummassakin etunsa ja kumpikaan ei suoranaisesti ole uhka toisilleen. Molemmat sen sijaan ovat hyvin vakava uhka Nokian älypuhelin-liiketoiminnalle. Etenkin pohjois-amerikassa jossa Nokialla ei käsittääkseni edes ole enään mitään merkittävää markkinaosuutta.

Nokia unohti Symbianin kehityksen ja nyt ne peukku perseessä miettivät miten tilanne korjataan. Mutta Symbian^3:n tulee olemaan liian vähän liian myöhään. Nokialla ei ymmärretä, että matkapuhelinten sovellukset ovat nyt se kova juttu. Alkaisivat haalia taskuunsa enemmän kehittäjiä kehittämään enemmän Symbian-ohjelmistoa ja mainostaisivat sitä hyvänä alustana.

...

Joo, mutta ihan kiva artikkeli Androidin kokeilemista halaville.
molanteri

21.05.2010 klo 18.35

Wut? Asiaa Degonegan suusta? Taitaa olla ensimmäinen kerta.

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova