Tuorein sisältö

Sonispheren neljä suurta metallimammuttia livenä leffateattereihin

21.05.2010 klo 10.45 | Luettu: 2118 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta nähdä metallimaailman neljän suuren ("Big Four") eli Metallican, Slayerin, Megadethin ja Anthraxin yhteisesiintymistä...ei hätää. Sonisphere-kokemus on tarjolla myös leffateattereissa!

Big Four esiintyy seitsemällä Sonisphere-kiertueen keikalla. Bulgarian Sofian keikka tullaan lähettämään satelliitin kautta valituissa Pohjois-Amerikan ja Euroopan leffateattereissa. Pohjois-Amerikassa 450 teatteria on mukana ja muualla maailmassa elämys luvataan ainakin 350 teatteriin. Sofian keikka soitetaan 22.6.

Neljän suuren kokonaisia keikkoja ei luvata teattereihin mutta Metallica lupaa katsottavaa olevan "riittävästi".

Myös Suomessa on luvassa teatterikokemuksia, kaupungit ja teatterit tarkentuvat myöhemmin. Katso lisätietoja osoitteesta thebigfourlive.com.

Lippujen myynti alkaa 28.5. USA:ssa lippujen hinnat liikkuvat 20 dollarin tienoilla.

(Päivitys: Finnkino vahvistaa tapahtuman 10 paikkakunnalle. Helsinki, Espoo, Vantaa, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori, Tampere ja Turku ovat mukana Sonisphere-hengessä. Liput 35 euroa).
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ekeniltä uusi 8" And... Unohda ääniopasteet,... >

Keskustelut (2 viestiä)

Frantic

21.05.2010 klo 13.45

Hienoa. Olis tehny miel lähtä Varsovaan tai Zurichiin kattoon, mutta ei löytyny seuraa. Mut kyl leffateatteriin lähetään kattoon. Kiitos. Tämä on oikeastaan melko upea juttu.
Tzi

21.05.2010 klo 16.55

Kolkytä viis euroa leffasta on aika karu hinta, oli siellä kuinka hyvät bändit tahansa. : i

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova