Tuorein sisältö

Mass Effect -elokuva virallistettu

25.05.2010 klo 11.35 | Luettu: 1758 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Legendary Pictures on hankkinut oikeudet kehittää elokuva Biowaren Mass Effect -toimintaroolipelien pohjalta. Sarjassa seurataan komentaja Shepardin tiimiä, joka yrittää estää muinaisia avaruusolioita tuhoamasta elämää galaksista.

Legendary Pictures ylistää Mass Effectin maailmaa avaruusolentoineen ja teknisine vimpaimineen kaikkineen elokuvamaiseksi ja syvälliseksi, ja sen hahmoja kiinnostaviksi. Elokuvatuottajat ovat löytäneet Mass Effectistä tärkeää sanomaa: kansojen on toimittava yhdessä. Parhainta parhautta kuitenkin on se, että aiheesta syntyy nopeatempoinen toimintaseikkailu. Pelinsä elokuvamaisuudesta on vakuuttunut myös Bioware.

Toisen suositun elokuvamaisen pelin BioShockin valkokangasversio on edennyt hyvin hitaasti. Mikäli pelileffa Prince of Persia: The Sands of Time menestyy muikeasti, Hollywoodin tuntien tämä on rasvaa useamman vastaavan projektin rattaisiin.

Lähde: ComingSoon

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Whitney Houstonille ... Pirates of the Carib... >

Keskustelut (3 viestiä)

Mirr5

Rekisteröitynyt 17.03.2009

25.05.2010 klo 15.05

Pelin universumi pyörii Shepardin ympärillä, ja Shepardi on sellainen kun jokainen pelaaja hänen haluaa olevan. Aika ilkeetä, jos tekevät leffan juuri komentaja Shepardista.

"elokuvatuottajat ovat löytäneet Mass Effectistä tärkeää sanomaa: kansojen on toimittava yhdessä."
Lol, Independence Day -puhe lähestymässä.
komentajakekkonen

25.05.2010 klo 19.49

toivottavasti eivät tee shepardista tätä elokuvaa, jos tekevät niin mieluiten mies shepardista. Nais shepardille ei ole _YHTÄÄN_ hyvää näyttelijää, ei ainakaan näistä tunnetumman puolen naisista. Mies shepardia nyt vielä voi pistää jonkun karismaattisen urhon näyttelemään (kunhan ei mennä ja pistetä mitään gyllenhaalia vaan oikeasti miehinen mies).

Mutta silti toivon että tämä nimenomaan EI perustu shepardin ympärille vaan siihen universumiin jollain tapaa (aina saa toivoa).
Polttopullo

26.05.2010 klo 20.47

Matthew Fox vois olla hyvä valinta Shepardin rooliin.

Kirjoita kommentti



www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova