Tuorein sisältö

Venäjä ja Serbia yllättivät viisukommentaattorin, selittelyä Suomen putoamiselle

26.05.2010 klo 10.43 | Luettu: 2768 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Radio Suomen kommentaattori Jorma Hietamäki nosti heti Euroviisujen semifinaalin jälkeen viisutuloksesta esiin Venäjän ja Serbian finaalipaikat, joihin hän ei olisi itse uskonut. Kuunkuiskaajien jäämistä semifinaaliin ei hänen mielestään kannata jäädä turhaan murehtimaan.

Hietamäki ei toisaalta yllättynyt Venäjän finaalipaikasta.

- Vaikkei sävelmä sinänsä olekaan erikoinen, on suurella maalla pajlon ystäviä. Serbian kappale on taasen sitä tuttua euroviisuhuttua, jonka elinkaari päättyy jo ennen juhannusta.

Finaalilippuja Hietamäki olisi toivonut Suomen lisäksi Latvian ja Maltan balladeille, mutta Portugalin finaalipaikasta hän oli erityisen iloinen. Filipalle hän toivoo lämpimästi menestystä lauantain loppukilpailuun.

Suomelle hän ennusti ennen kisaa finaalipaikkaa, mutta toivoo pulinoiden jäävän vähiin:

- So sorry, so sorry, mutta elämä ja Euroviisut jatkuvat. Kansat ja raadit ovat puhuneet, joten pulinat pois.

Tosin äänestyskäytännön muuttuminen aiheutti parran pärinää. Asiantuntijaraatien mukaantulon piti olla Suomelle hyvä asia. Onko äänestyssysteemi edelleenkään oikeudenmukainen...

- En usko, että on sellaista Valko-Venäjän raatia, joka ei antaisi Venäjälle pisteitä. Raatien jäsenet kuitenkin pitävät sen oman piirinsä musiikista. Tämä ei ole kuitenkaan moite. Tämä on pelkää viihdettä ja musiikkia ja kyse ei ole urheilusuorituksesta, jossa sadan metrin juoksun voittaa se, joka juoksee nopeimmin.

(Lähde YLE/Euroviisut)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Helsingin kaupunki v... Tuskan liput käyvät ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Bladekill

Rekisteröitynyt 07.08.2007

26.05.2010 klo 13.41

Kyllä se oli kokoajan täysin selvää, ettei kuunkuiskaajilla ole mitään asiaa finaaliin. Siinä vaiheessa kun suomalaisella kansamusiikilla pärjää euroviisuissa, millä tahansa muullakin pärjää.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova