Tuorein sisältö

Ruotsalaisten viisu voi edelleen voittaa Euroviisut

29.05.2010 klo 16.26 | Luettu: 1605 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Euroviisujen torstain toisessa semifinaalissa kilpailusta tippunut Ruotsi on yrittänyt selvitä järkytyksestään. Perinteisesti hyvin viisuissa menestynyt maa jäi nyt ensimmäistä kertaa ilman finaalipaikkaa. Ruotsalaislehdistö tippumista on kutsunut muun muassa fiaskoksi. Tulosten ratkettua Ruotsia edustanut vasta 18-vuotias Anna Bergendahl murtui täysin ja Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n kerrotaan järjestäneen hänelle kriisiapua.

Ruotsalaiset kuitenkin yrittävät nostattaa itsetuntoaan maansa biisintekijöillä. Viisufinaaliin on nimittäin selvinnyt peräti neljä kappaletta, joiden kirjoittajina on ollut ruotsalaisia. Ennakkosuosikki Adzerbaidzanin lisäksi ruotsalaiset ovat olleet tekemässä Tanskan, Irlannin ja Georgian edustuskappaleita.

Azerbaidzanin Safuran kappale on kuin Madonnan tai Rihannan suuhun sovitettu Drip Drop, Tanskan Chanée & N'evergreenin In A Moment Like This kuulostaa tutulta ja turvaliselta Abba-coverilta, Irlannin Niamh Kavanaghin It's For You puolustaa Irlannin värejä tutunoloisella balladilla ja Georgian Sopho Nizharadzen Shine sopisi aivan kivuttomasti hittilistoille.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< James McAvoy on ensi... Katso Euroviisujen e... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova