Tuorein sisältö

Duran Duran kuvasi rohkean videon

22.09.2007 klo 09.00 | Luettu: 2340 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Duran Duran on kuvannut tulevan levynsä sinkkubiisistä lapsilta kielletyn version. Veteraanibändin uusi albumi Red Carpet Massacre julkaistaan marraskuun 13. päivä.

Falling Down-biisin tuottajana on toiminut Justin Timberlake, mies on ollut myös säveltämässä viisua. Bändi sai video-idean muotilehden fotosessiosta, jossa mallit kuvattiin vieroituksessa. Falling Down-biisistä tehtiin kaksi eri videoversiota. Toisessa näytetään yläosattomia malleja ja siistimpi versio sopii kaiken kansan nähtäväksi. Videon ohjaajana toimi Anthony Mandler (50 Cent, The Killers, Beyonce).

Bändi vietti koko päivän vanhassa sairaalassa Los Angelesissa, yhtyeen jäsenet esittävät videolla lääkäreitä.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Las Vegasin palkinto... Quentin Tarantinolta... >

Keskustelut (1 viestiä)

Durania

30.09.2007 klo 21.44

Falling down on tosi hyvä biisi, samoin kuin muut, joita olen uudelta levyltä kuullut. Milloinkahan Suomeen saadaan suomenkieliset Duransivut? Edellinen Astronaut, huippulevy muuten, ei saanut Suomessa soittoaikaa radiossa, kun muualla maailmassa biisit jyräs listojen kärjessä! Käsittämätöntä juntteilua täällä! Toivottavasti uusin levy ja single Falling down saa soittoaikaa, ettei tarvi taas hävetä olevansa Suomalainen. No, edellinen lause oli nyt vähän liioittelua. On toki hienoa olla Suomalainen kaikesta huolimatta.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova