Tuorein sisältö

Billy Idolin Helsingin keikalle kotimaista tyttöenergiaa

01.06.2010 klo 10.40 | Luettu: 1623 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kakkosalbuminsa Kiss Your Heart Goodbye julkaissut Stalingrad Cowgirls lämmittelee rock-ikoni Billy Idolia tämän Helsingin keikalla Jäähallissa ensi viikon keskiviikkona 9. kesäkuuta. Konsertin liput ovat myynnissä Lippupisteessä, Lippupalvelussa ja Menolipussa.

Sallasta kotoisin oleva Stalingrad Cowgirls on kunnostautunut aikaisemmin myös muiden isojen tähtien lämppärinä. Yhtye on päässyt jakamaan lavan esimerkiksi Musen ja Iggy & The Stoogesin kanssa. Tyttötrio on herättänyt Suomen lisäksi kiinnostusta myös ulkomailla ja toukokuun alussa yhtye heitti pari keikkaa Kiinassa asti. Kesän mittaan Stalingrad Cowgirls kiertää festivaaleja ympäri Suomen.

Billy Idolin miehistöön kuuluvat kitaristivelho Steve Stevens, basisti Stephen McGrath ja kosketinsoittaja Derek Sherinian. Lisäksi mukaan tien päälle lähtevät kitaristi Billy Morrison (mm. The Cult, Camp Freddy, Circus Diablo) ja rumpali Jeremy Colson (mm. Steve Vai, Circus Diablo).

Live Nation järjestää keikan jälkeen On The Rocksisssa jälleen Encore-klubin. Lavalla nähdään Mickey And The Students ja dj:nä StSilver. Aamuneljään saakka jatkuviin bileisiin on vapaa pääsy.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uskonnollisen ryhmän... Mötley Crüe -rumpali... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova