Tuorein sisältö

Ilosaarirockin nettitelkkari auki, vekararockissa hevisauruksia

02.06.2010 klo 11.04 | Luettu: 2291 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ilosaarirock valmistuu hyvää vauhtia. Ilosaarirockin talkoohaku on käynnissä ja jatkuu 16.6. saakka. Tänäkin kesänä festivaalilla työskentelee yhteensä yli tuhat talkootyöntekijää erilaisissa tehtävissä rakennuksesta siivoukseen. Talkootyöhön ei tarvita aiempaa kokemusta. Siivouksen ja rakennuksen lisäksi työntekijöitä tarvitaan erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin kuten anniskeluun, narikoihin sekä leirintäalueille oppaiksi. Talkoolaiset sitoutuvat työskentelemään kolmen festivaalipäivän aikana yhteensä 10-12 tuntia. Työvuorot riippuvat työtehtävistä. Osa työtehtävistä suoritetaan ennen festivaalia tai purun aikana, mutta valtaosa ajoittuu viikonlopulle.

Hakulomake täällä.

Ilosaarirockia enteilevä NettiTV on aloittanut lähetyksensä Ilosaarirockin verkkosivuilla. Ensimmäisessä jutussa harjavaltalaisyhtye Lapko kertoo kuulumisia uuden levynsä julkaisukiertueelta. Jatkossa juttuja julkaistaan viikoittain, luvassa on muun muassa Mokoman, Viikatteen ja Ukkosmaineen haastattelut. Festivaaliviikonloppuna Popmuusikoiden ja Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun viestinnän koulutusohjelman kanssa yhteistyössä toteutettu NettiTV välittää tunnelmia Laulurinteeltä.

Lasten ikiomaksi rokkijuhlaksi kasvanut Vekararokki juhlii heinäkuussa jo viidettä syntymäpäiväänsä. Tänä kesänä iltapäivän kestävä Vekararokki järjestetään Ilosaarirockin lauantaina 17.7. Vekararokin ohjelma on kokonaisuudessaan valmis. Tapahtuman taatusti odotetuin yhtye ja kiistaton pääesiintyjä on tänä kesänä hirmulisko-orkesteri Hevisaurus. Hevisaurusta ennen lauteille astelevat Haminan Ankkalammelta saapuva Uppo-Outo ja Kumiankat, etnoa ja folkkia tarjoileva Bruunin Jengi ja Niinivaarankoulun musiikkiluokalta ponnistava Astra.

Vekararokin pääsylippujen myynti alkaa heinäkuun alussa. Liput tapahtumaan maksavat kaksi euroa kappale.

www.ilosaarirock.fi/2010


V2.fi | J.A. Kaunisto
< AC/DC:n tosielämän h... Elvismetallia suurii... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova