Tuorein sisältö

Jeremy Renneristä Marvelin supersankari

04.06.2010 klo 12.46 | Luettu: 2473 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kun The Hurt Lockeria vuodenvaihteen molemmin puolin juhlittiin, huhu väitti, että sen Oscar-ehdokkaana ollut tähti Jeremy Renner liitetään Marvelin elokuvauniversumiin mestarillisena jousiampujana nimeltä Hawkeye. Renner kommentoi huhua itsekin, mutta asia ei varmistunut. Marvel ei vahvista asiaa vieläkään, mutta Hollywood Reporter kertoo varmana tietona, että Rennerin sopimusta ollaan parhaillaan viimeistelemässä.

Renner nähdään trikoissa kesällä 2012 sankareiden yhteisessä seikkailussa The Avengers. Koska kyseessä on sivurooli, Rennerin on mutkatonta siirtyä Paul Thomas Andersonin toistaiseksi nimeämättömän draaman pariin, kunhan kyseinen projekti saadaan vauhtiin. The Avengersin ohjaa Joss Whedon.

Hawkeye oli alunperin konna, mutta puolta vaihdettuaan hahmo on seikkaillut aktiivisesti sankariryhmän mukana. Hawkeye tunnetaan joka tarkoitukseen sopivista nuolistaan.

The Avengersin kokoonpano on täten seuraava: Robert Downey Jr. on Iron Man, Chris Hemsworth on Thor, Chris Evans on Captain America, Scarlett Johansson on Black Widow, Don Cheadle on War Machine, Jeremy Renner on Hawkeye ja Samuel L. Jackson on Nick Fury. Tähän tietoon Hulk esiintyy elokuvassa, mutta Edward Nortonin paluu ei ole varma.



Lähde: Heat Vision Blog

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Miljoonan dollarin m... David Fincherin Mill... >

Keskustelut (2 viestiä)

whacker

Rekisteröitynyt 05.12.2008

04.06.2010 klo 15.20

Toihan oli just se Hurt lockerin ärsyttävin tapaus.
lainaa
Kursori

Rekisteröitynyt 15.04.2009

05.06.2010 klo 01.50

Olipa kerrassaan LOISTAVA toi videooooo!!!!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova