Tuorein sisältö

Nolan lausui taas sanasen Batmanista ja Teräsmiehestä

05.06.2010 klo 14.22 | Luettu: 3459 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tieteisjännäriä Inception viimeistelevä Christopher Nolan ei edelleenkään ole virallisesti kolmannen uuden Batmanin ohjaaja, mutta tämä johtuu lähinnä siitä, että hän tahtoo keskittyä yhteen elokuvaan kerrallaan. Batman Beginsin ja Yön ritarin jatko-osa saapuu teattereihin 20. heinäkuuta 2012. Jouluksi 2012 on tarkoitus valmistua uusi Teräsmies, jonka tuottajiin Nolan kuuluu.

Nolania on kuvailtu uuden Teräsmiehen "kummisedäksi". Nolanin mielestä kyse ei ole mistään näin epämääräisestä. Kun hän ja kirjoittaja David Goyer keskustelivat kolmannesta Batmanista, Goyer esitteli Teräsmies-ideansa. Nolan piti siitä, joten he esittelivät sen elokuvastudiolle. Nolan ei tahdo (eikä ehdi) ohjata, joten haussa on ohjaaja, joka on yhteensopiva uuden modernin näkemyksen kanssa.

Vaikka puhe on modernisoinnista, Nolan painottaa, että Batman ja Teräsmies ovat sankareista suosituimpia johtuen perusasioista, jotka olivat läsnä jo kun hahmot luotiin. Nolan ei tahdo poiketa kauas juurista.

Nolan ei edelleenkään osaa kuvitella Batmania ja Teräsmiestä samassa universumissa. Nolan on aiemmin kertonut, ettei käsitettä supersankari tunnettu hänen Batman-elokuvissaan ennen Batmania, ja vastaavasti uudessa visiossa Teräsmies on ainutlaatuinen. (Elokuvien suhde saattaa mutkistua, sillä tiettävästi DC:n sankarit omistava Warner Bros. tahtoo joidenkin hahmojen seikkailevan samassa universumissa.)

Nolan toistaa aiemmat puheensa koskien kolmatta Batmania: trilogia pyritään viemään tyydyttävään päätökseen asioiden paisuttelun sijaan. Jokeri ei missään nimessä palaa seuraavaan Batmaniin.

Lähde: Superhero Hype

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ystävät hämärän jälk... Norjalainen ninja va... >

Keskustelut (3 viestiä)

Shaein

Rekisteröitynyt 13.11.2008

06.06.2010 klo 15.15

ylläri että jokeri ei palaa
lainaa
asdasd

07.06.2010 klo 01.02

on kuule aika monesti ennenki tehty leffoissa ja peleissä jne. niin paskoja ratkasuja et en nyt sanois et ei olis ylläri et jokeri ei palaa--
lainaa
Demppa

07.06.2010 klo 14.14

Mutta fanit tahtovat Justice Leaguen! Green Lantern on saamassa oman leffan...ne vois tehdä Marvelit ja näyttää jotain kivaa lopputekstien jälkeen.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova