Tuorein sisältö

Radio Novan AamuRadio kyllästyi säätöön ja vaihtoi osoitetta

07.06.2010 klo 09.15 | Luettu: 10556 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Radio Novan ohjelma AamunRadio on poistunut radionova.fi -sivustolta. AamunRadiolaiset, Kimmo Vehviläinen, Minna Kuukka ja Jupe Tuomola, kyllästyivät sivuston toiminnallisiin ongelmiin, joihin ei saatu ratkaisua toistuvista yrityksistä huolimatta. Tästä päivästä lähtien AamunRadion nettisivut löytyvät osoitteesta aamunradio.fi.

- Kyseessä ei ole kannanotto kanavan yleistä linjaa eikä on air -politiikkaa kohtaan. Emme myöskään ole pettyneitä radionova.fi -sivuston tarjontaan, mutta koimme poistumisen pakolliseksi voidaksemme palvella yleisöä paremmin, ohjelman vastaava tuottaja Jani Rajalin kertoo.

- Ongelma AamunRadion kohdalla oli se, että tuotimme nettiin niin ison määrän sisältöä, ettei radionova.fi/aamunradio -sivuston kapasiteetti riittänyt sen käsittelemiseen. Oli turhauttavaa kerta toisensa jälkeen todeta, että esimerkiksi tuottamamme video- ja kuvamateriaali jäi kuulijoilta näkemättä, koska sivusto kaatui melkein heti, kun online-tuottajamme Kristoffer Ignatius materiaalin sinne latasi. Tämä ongelma poistuu nyt, Radio Novan tiedotuksesta vastaava Jupe Tuomola kertaa.

Radio Novan muut ohjelmat, kuten Sari Seppälän Välipälä, Ile Jokisen Jokisen eväät ja Radio Nova liikenteessä pysyvät "emo-osoitteen" alla jatkossakin.
Rajalin painottaa AamunRadion "karkumatkan" takana olevan kuuntelijoiden vaikutusmahdollisuuden lisääminen, eikä missään tapauksessa epäluottamuslauseen Radio Novaa tai muuta ohjelmistoa kohtaan.

Uudella aamunradio.fi -saitilla tullaan näkemään myös entistä enemmän "kulissien takaista" elämää. Tiimiläisten itse tuottamat sisältökokonaisuudet kuten blogit, vinkkilistat, kuvat ja videot hallitsevat uutisotsikoiden ohella sivuston tarjontaa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Bad Religion juhlist... Twilight 2 on MTV-su... >

Keskustelut (2 viestiä)

Jussi

18.06.2010 klo 09.11

Meidän vanhempien velvollisuus on puuttua jos huomaamme lasten tai nuorten käyttäytyvän, kun pellossa. Voi ottaa vaikka korvasta kiinni, jos tilanne sitä vaatii. Kysehän on kuitenkin aikuisen asenteesta tuohon tilanteeseen.
Turhaan me lapsiamme syytetään! Jokainen vanhempi peilin eteen ja katsomaan syyllistä silmiin. Turhaan me lain taakse piiloudumme, lakia tarvitsee ihmiset joiden oma moraali ja oikeuskäsitys ei riitä, lain on laatineet samanlaiset ihmiset kuin mekin. Jokainen kantakoon itse vastuunsa.
lainaa
Jussi

01.10.2010 klo 08.46

Loistavaa.....
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova