Tuorein sisältö

Ruisrockissa sampanjabaari ja gourmet-hampurilaisia

08.06.2010 klo 12.53 | Luettu: 3222 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tänä kesänä 40-vuotisjuhliaan viettävä Ruisrock panostaa juhlavuotenaan aikaisempaakin enemmän ruoka- ja juomapalveluihin. Michelin-tähdillä palkittu keittiömestari Hans Välimäki tuo festivaalialueelle gourmet-hampurilaiskioskin, Niitty- ja Rantalavojen läheisyyteen rakennetaan uudistetut ravintola-alueet ja niemennokkaan pystytetään laadukas mutta kohtuuhintainen samppanjabaari.

- Myös kasvissyöjien tarpeet on otettu aikaisempaa paremmin huomioon, kertoo Ruisrockin promoottori Juhani Merimaa .

Viime kesän menestyksen innoittamana Michelin-tähdillä palkittu keittiömestari Hans Välimäki tuo tänäkin vuonna Ruisrockiin hampurilaiskioskinsa.

- Saavumme jälleen pellonreunaan tarjoilemaan burgereitamme, joita ei saa mistään muualta. Itse valmistamamme täytteet takaavat maun, ja annosten koko taltuttaa isommankin nälän. Tänä kesänä tuomme Ruisrockiin aitoa Angus-häränlihaa, josta valmistamme delux-burgerin. Listalta löytyy toki myös viimevuotiset bbq- ja tuplajuustohampparit sekä uutuuksina kasvis- ja lohiburgerit.

Ruisrockin juhlavuoden kunniaksi Välimäki on suunnitellut myös tapas- ja kotiruoka-menut, joita on tarjolla ranta-alueen samppanjabaarissa sekä festivaalin vip-tiloissa.


Tämän vuoden Ruisrockin uutuuksiin kuuluu Roederer-samppanjabaari, joka tuo tyyliä ja luksusta festivaaliympäristöön. Festivaalin puistomaiseen niemennokkaan, aivan meren rantaan, pystytettävä viihtyisä ravintola tarjoaa kohtuuhintaan Roederer Brut Premieriä , joka kuuluu Cristaliakin valmistavan samppanjatalon Louis Roedererin tuoteerheeseen.

Niittylavan läheisyydessä viimeiset vuodet toiminut ravintolamaailma Ruisbistro kasvaa ja laajenee myös ranta-alueelle uudeksi Rantabistroksi.

- Haluamme tarjota jo valmiiksi monipuolisen ruokavalikoiman lisäksi paikan, jossa voi hengähtää ja nauttia ruumiin virvokkeita rauhassa istuen ja hieman tasokkaammin syöden. Ruisbistro on löytänyt oman asiakaskuntansa festivaalikävijöiden joukosta ja saanut jopa päivittäisiä kanta-asiakkaita, kertoo Ruisrockin tuottaja Maria Silvasto .

Ruis- ja Rantabistrot tarjoavat ravintolatasoisia annoksia salaateista pihveihin – pöytiin tarjoiltuna ja posliinisilta lautasilta syötynä. Ruokabistrojen taustalta löytyy lukuisten muusikoiden kantapaikka, Tavastia-klubin kyljessä toimiva Ravintola Ilves.

Ruisrock 9-11.7.2010.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Saunaan ei korvaajaa... Vähemmästäkin on tap... >

Keskustelut (1 viestiä)

Heke32

Rekisteröitynyt 24.06.2008

08.06.2010 klo 13.24

Enemminkin se hinta saisi olla kohdillaan. Nuo festarimätöt tuppaavat olemaan aika hintavia...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova