Tuorein sisältö

Ohjaaja puhuu tuoreesta Mortal Kombat -lyhytelokuvasta

11.06.2010 klo 09.30 | Luettu: 2687 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Lyhytelokuva Mortal Kombat: Rebirth tehtiin vakuuttamaan isot kihot siitä, että suositun videopelin pohjalta on mahdollista tehdä aivan uudenlainen kokopitkä elokuva, ja että nuori ohjaaja olisi oikea mies duuniin. 7 minuutin mittainen pätkä sai erittäin paljon huomiota sekä leffa- että videopelisivustoilta. Palaute on pääasiassa ollut riemastuneen positiivista.

Ohjauksesta vastasi Kevin Tancharoen, joka ohjasi musikaalin Fame uuden version viime vuonna. Michael Jai White on Jax, Jeri Ryan on Sonya Blade, Lateef Crowder on Baraka, Ian Anthony Dale on Scorpion ja Matt Mullins on Johnny Cage. Oren Uziel kirjoitti pätkän. Uziel on IMDb:n mukaan virallisenkin kolmannen Mortal Kombat -elokuvan kirjoittaja (kolmas elokuva on ikuisuusprojekti).

Pätkä kuvattiin kahden päivän aikana 7 500 dollarin budjetilla. Useimmat tekijät suostuivat mukaan ilman palkkaa. Jälkituotannossa meni pari kuukautta.

Tancharoen tahtoo löytää tasapainon realismin ja fantasian välimaastosta. Tancharoen näkee Mortal Kombatin kahden maailman yhdistelmänä tyyliin Harry Potter.

Michael Jai White olisi valmis palaamaan Jaxin rooliin. Scorpion on paha hahmo. Viimeistelyliikkeet eli fatalityt on tarkoitus sisällyttää osaksi turnausta luontevalla tavalla.

Lapsena Tancharoen tahtoi olla Power Ranger tai mutanttininjakilpikonna.

Ohjaajan haastattelun tarjoaa Collider.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallica-kitaristi ... Kivenlahti Rock viik... >

Keskustelut (1 viestiä)

fdvvvf

11.06.2010 klo 14.08

Mahtavaa! Tuo saakin tulla
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova