Tuorein sisältö

Pori Jazz julkisti amerikkalaisen rocklegendan keikan

12.06.2010 klo 11.42 | Luettu: 2252 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Yhdysvaltalainen kitaristi, laulaja ja lauluntekijä John Fogerty konsertoi Pori Jazzissa perjantaina 23. heinäkuuta.

John Fogerty nousi kansainväliseen maineeseen jo 1960-70 lukujen vaihteessa toimiessaan kalifornialaisen Creedence Clearwater Revival (CCR) -yhtyeen johtohahmona.

Fogertyn ja CCR:n albumeja on myyty maailmanlaajuisesti yli 11 miljoonaa kappaletta. Forgertya on muistettu Grammy-palkinnoilla, ja CCR on aateloitu Rock’n Roll Hall Of Fameen.

John Fogerty yhtyeineen korvaa Kirjurinluoto Arenalla aiemmin ilmoitetun Red Baraat -yhtyeen, jonka konsertti on siirretty LP45!-klubille perjantaiksi 23. heinäkuuta.

John Fogertyn kanssa Kirjurinluodossa 23. heinäkuuta esiintyvät yhdysvaltalainen laulaja ja lauluntekijä Tori Amos, nigerialaista afrobeatia esittävä Seun Kuti & Egypt 80 ja kotimainen Ricky-Tick Big Band.

Konsertin liput ovat myynnissä ja ne maksavat 63 euroa.

Muusikko ja tuottaja Daniel Lanoisin keikka Kirjurinluoto Arenalla sunnuntaina 25. heinäkuuta peruuntuu. Lanois on joutunut vakavaan moottoripyöräonnettomuuteen ja hänen koko Euroopan konserttikiertueensa on peruttu. Daniel Lanois Black Dubin korvaa ruotsalainen Gustav Lundgren Quartet feat. Teemu Viinikainen.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Katso tulevan Ruisro... YouTube-videosi saat... >

Keskustelut (1 viestiä)

asd

12.06.2010 klo 13.07

Perse ku ei tuonne pääse. CCR on hands down yks parhaista bändeistä!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova