Tuorein sisältö

Ruotsalainen suosikkiartisti juhlistaa uraansa Suomen keikoilla

14.06.2010 klo 10.15 | Luettu: 1712 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lisa Nilsson juhlii tänä vuonna 20-vuotista uraansa ja lähtee sen kunniaksi kiertueelle yhtyeensä kanssa. Helsingin Juhlaviikkojen Huvilateltta-konserttinsa (20.8.) lisäksi Nilsson suuntaa myös Turkuun ja Tampereelle esiintymään. Hän konsertoi Turun Konserttitalossa lauantaina 21. elokuuta ja Tampereella Tampere-talossa sunnuntaina 22. elokuuta. Konserttien ennakkolipunmyynti käynnistyy tämän viikon keskiviikkona 16. kesäkuuta Lippupisteessä.

Nilsson julkaisee heinäkuussa kokoelma-albumin 20 – en jubileumssamling. Keväällä käynnistynyt 20-vuotisjuhlakiertue on saanut hyvin lämpimän vastaanoton sekä yleisöltä että lehdistöltä. Kiertueella kuullaan valikoima Nilssonin rakastetuimpia hittejä, kuten Himlen runt hörnet, Vad du ser är vad du får ja Tror på dig.

Nilssonin kiertuekokoonpanoon kuuluu rumpali Christer Jansson, basisti Lars Danielsson, kitaristi Mattias Torell, kosketinsoittaja Niklas Medin, trumpetisti Magnus Thorell, saksofonisti Erik Häussler, taustalaulaja Britta Bergström ja rhodes-pianoa soittava Per Erik Domargård.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Onko tällä videolla ... Nokia X5 on varsin n... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova