Tuorein sisältö

Sony Ericsson julkisti uutuuspuhelimia: X8, Yendo ja Cedar

16.06.2010 klo 17.30 | Luettu: 3944 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Sony Ericsson julkisti tänään kolme uutta puhelinmallia, kertoo Phone Arena. Xperia X8 on kolmetuumaisella kosketusnäytöllä ja X10 ministä tutulla kustomoidulla käyttöliittymällä varustettu viihdepainotteinen Android-puhelin, jossa on myös 3,2 megapikselin kamera. X8 on tulossa markkinoille tulevana syksynä.


Niin ikään syksyllä julkasitava Yendo asettuu valmistajan Walkman-puhelinten sarjaan. Yendossa on 2,6-tuumainen kosketusnäyttö ja X10 ministä tuttu käyttöliittymä. Varsinaisena käyttöjärjestelmänä ei kuitenkaan ole Googlen Android vaan Sony Ericssonin oma tekele, josta tippunee lisää tietoja myöhemmin. Musiikintoistoon keskittyvässä puhelimessa on kahden megapikselin kamera ja lukuisia kuorten värivaihtoehtoja.


Halpaluokkaan saapuva Cedar-malli on osa Sony Ericssonin GreenHeart-ekopuhelimia. Kierrätettävistä materiaaleista valmistettu peruspuhelin sisältää 3G-yhteydet ja sovelluksen, jolla Facebookin, Twitterin ja muiden sosiaalisten verkkopalveluiden käyttö onnistuu käden käänteessä.

V2.fi | Matti Lintula
< Davone Audion Ray-ka... Predator ei kyyki en... >

Keskustelut (2 viestiä)

Unready

16.06.2010 klo 19.05

Aika kamalia kapuloita. Nokia sentään eerikit vielä päihittää.
lainaa
Dekonega

Rekisteröitynyt 28.07.2009

18.06.2010 klo 11.05

Minulla ei ole kuin yksi sana annettavana näiden luurien muotoilusta: Ruma

Android on huomattavasti parempi kuin Symbian kuluttajan kannalta tällä hetkellä. Siitä en sitten tiedä millaisia nuo Sony-Ericssonin omat ohjelmiston tekeleet ovat. Tuskin sen parempia kuin Nokiankaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova