Tuorein sisältö

HP tuo mainokset tulosteisiin

17.06.2010 klo 12.30 | Luettu: 2444 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Elektroniikkavalmistaja HP on solminut yhteistyösopimuksen Yahoon kanssa kulutajille tulostettavista mainoksista. Mainosjärjestelmä haistelee verkkoon kytketyn tulostimen IP-osoitteesta tämän fyysisen sijainnin ja tulostaa alueelle sopivia mainoksia tämän mukaan. Pelko siitä, että omien tulosteiden kulmassa tai välissä esiintyisi mainoksia, on kuitenkin turha.

Mainostulostus liittyy kokeiluun, jossa kuluttajat voivat ajastaa uudet web-tulostimensa tulostamaan esimerkiksi osia paikallisesta sanomalehdestä tiettynä kellonaikana. Maiokset liitetään näihin lehtileikkeisiin. Yhdysvalloissa hyvin sujuneessa kokeilussa olivat mukana maan suurimpiin kuuluva sanomalehti ja musiikkialan lehti, joita varhaisessa vaiheessa olevan pilottihankkeen käyttäjät tulostelivatkin melkoisia määriä, kertoo Computer World.

Ajastus ja verkkotulostustoiminto on uutuus, jonka HP esitteli tuoreimmissa tulostinmalleissaan. Verkkosivujen tulostamisen lisäksi käyttäjä voi etätulostaa asiakirjoja lähettämällä nämä esimerkiksi kännykästään tulostimelle yksilöityyn sähköpostiosoitteeseen.

V2.fi | Matti Lintula
< Big Four aloitti Son... Teknomuusikolta CD- ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova