Tuorein sisältö

Muse saa rinnalleen kotimaisen naisartistin

17.06.2010 klo 12.15 | Luettu: 1561 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Musen toiveesta bändin heinäkuisen Helsingin suurkonsertin avaajaksi on vahvistunut kansainvälisesti kiinnostavin kotimainen naisartisti Manna. Toisena lämmittelijänä Kaisaniemen puistossa maanantaina 19. heinäkuuta nähdään brittibändi White Lies. Konsertin liput ovat myynnissä Lippupisteessä.

Mannan viime vuonna ilmestynyt Songs Of Hope And Desire -albumi nosti naisen kiinnostuksen kohteeksi ja arvostelumenestykseksi niin kriitikoiden kuin yleisön keskuudessa. Esimerkiksi Mojo Magazine kuvaili Mannan näyttävän Charlotte Gainsbourgin ja Patti Smithin risteytykseltä, jonka lavaesiintyminen on PJ Harveyn ja CSS:n sekoitus. Syksyllä Manna suuntaa Euroopan-kiertueelle ja samalla Songs Of Hope And Desire julkaistaan Skandinaviassa.

Tuleva Kaisaniemen puiston konsertti on Britannian suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuvan Musen kaikkien aikojen isoin keikka Suomessa. Viime vuonna julkaistun The Resistance –levyn Euroopan kiertue käynnistyi viime lokakuussa loppuunmyydyltä Helsingin Hartwall Areenalta.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Teknomuusikolta CD- ... Tuska tiedottaa muut... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova