Tuorein sisältö

Indiesuosikki Arcade Fire Senaatitorilla, lue yksityiskohdat

18.06.2010 klo 10.06 | Luettu: 1483 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tämän hetken kuumimpiin indie rock -bändeihin lukeutuva Arcade Fire saapuu esiintymään Helsingin Senaatintorille heti juhannuksen jälkeisenä maanantaina 28. kesäkuuta. Ainutlaatuisessa ja intiimissä konsertissa bändin lava suunnataan kohti Tuomiokirkkoa niin, että yleisö pääsee nauttimaan keikasta historiallisessa miljöössä Tuomiokirkon portailta käsin.

Arcade Firen lämmittelijäksi on nyt myös vahvistunut mielenkiintoinen brittitulokas, elektroa ja indie-popia yhdistelevä Micachu. Konsertin liput ovat myynnissä Tiketissä, Menolipussa ja Lippupisteessä.


Aikataulut:
Klo 18 portit avataan, turvatarkastukset aloitetaan
Noin klo 20 Micachu aloittaa
Noin klo 21 Arcade Fire aloittaa
Klo 23 konsertti päättyy viimeistään


Arcade Firen kiertuetuotemyyntipisteet ovat avoinna heti porttien auettua.

Yleisöä kehotetaan varaamaan aikaa ja juhlamieltä sekä saapumaan Senaatintorille julkisilla kulkuneuvoilla tai kävellen, sillä tapahtuman tiimoilta ei konserttialueen lähistölle ole järjestetty pysäköintimahdollisuutta. Senaatintoria lähin metropysäkki on Kaisaniemen asema 500 metrin päässä. Senaatintorin läheisyydessä kulkee myös lukuisia raitiovaunuja (mm. 7A, 7B, 3T, 1A) ja ja busseja.

Sateenvarjojen tuominen konserttiin on kielletty turvallisuuden sekä avattujen varjojen aiheuttamien näköesteiden vuoksi. Sateisella kelillä yleisöä pyydetään varustautumaan sadeasuin.

Porttien ulkopuolelta löytyy maksullinen narikka, jonne voi jättää tavaroita säilytykseen.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Infoa Provinssin pää... Trailereita: Smurffi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova