Tuorein sisältö

Jacksonin suojatti saattoi saada duunia Keski-Maasta

19.06.2010 klo 17.54 | Luettu: 4740 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

TheOneRing.net uutisoi ensimmäisenä siitä, että Guillermo del Toro jättää Hobitti-elokuvaparin ohjaajan ominaisuudessa. Sama sivusto painottaa, ettei se tiedä varmaksi kuka on del Toron korvaaja. Sivusto kuitenkin luottaa kuulemaansa sisäpiirijuoruun, jonka mukaan Neill Blomkamp on uusi ohjaaja.

Elokuvastudio tahtoo Peter Jacksonin, joka toimii tuottajana ja kirjoittajana. Jackson ei tahdo hommaa. Jackson ei myöskään tahdo toimia ohjaajan valvojana, vaan avustajana ja neuvojana. Kun Jackson tuotti sci-fihitin District 9, ohjaaja Blomkamp sai tehdä mitä halusi ja lopputulos oli menestys. Jackson ja Blomkamp luottavat toisiinsa.

TheOneRing uskoo, että ohjaaja on joka tapauksessa jo valittu, vaikkei nimeä ole julkistettu. Tuotanto on täydessä vauhdissa. Näyttelijöitä ollaan etsimässä. Kuvauspäiviä ollaan sumplimassa. Sivusto epäilee, että kulissien takana asiat näyttävät selviltä, mutta suuri paljastus halutaan jättää Comic-Con-messuille.

Lähde: The One Ring

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< VIOlightilta ultravi... Todiste siitä, ettei... >

Keskustelut (5 viestiä)

Cyborg

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.04.2007

19.06.2010 klo 19.04

Ei kyllä herätä luottamusta. District 9 oli ihan hyvin tehty pätkä, mutta en pitänyt sitä missään nimessä kovinkaan viihdyttävänä.
lainaa
aleksi

19.06.2010 klo 19.54

Ei varmasti anna mikään studio nuin kokemattomalle ohjaajalle nuin älyttömän suurta projektia, toiseksi oikeaksi elokuvaksi.. Vaikka olisi kuinka Peter Jackson tukena, District 9 oli ihan eri sarjassa The Hobbit:n kanssa.
lainaa
Kyllä

19.06.2010 klo 20.06

Mielummin ohjaisi Districtille jatko-osan kuin Hobittin...
lainaa
Evoxia

20.06.2010 klo 01.54

Olenko ainoa joka on tästä innoissaan? Olisitteko mielummin ottanut Michael Bayn ohjaamaan Hobittin vain koska herralla on enemmän suuren luokan kallibeerin elokuvia resumessaan kuin Blomkampilla?
Kyllä se laatu ratkaisee eikä määrä. Mutta jos Jackson on sitä mieltä että mies pystyy elokuvan ohjaamaan riittävän hyvin niin uskon minäkin. En usko että Peter J antaisi elokuvaa ihan kenelle vain ohjattavaksi.
lainaa
rambokala

Rekisteröitynyt 04.10.2008

20.06.2010 klo 12.06

Eihän se meistä ole kiinni. Aleksikin sanoi että hollywoodin isot kihot tuskin antaisivat tätä Blomkampille ohjattavaksi. Itsehän näkisin mokoman mieluusti ohjaamassa tätä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova