Tuorein sisältö

Rautaisella kyydillä Rautaneidon konserttiin

21.06.2010 klo 12.17 | Luettu: 1627 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Maiden Express -juna kuljettaa bändin fanit Porin Sonisphere Festivalille sunnuntaina 8. elokuuta. Juna lähtee keikkareissuun Helsingin päärautatieasemalta klo 12.36 ja matkaa Tampereen kautta Poriin. Maiden Express on perillä Porissa klo 16.14, joten Kirjurinluodolle ehtii hyvin katsomaan Iron Maidenia, joka aloittaa noin klo 20. Keikan jälkeen Maiden Express kuljettaa fanit jälleen Tampereen kautta takaisin Helsinkiin. Juna lähtee Porista klo 00.15 ja tulee perille Helsinkiin aamuneljältä.

Matkaa isännöi molempiin suuntiin metallimusiikin monitoimimies Teemu Suominen, joka luo matkustajille ainutlaatuisen reissukokemuksen. Helsingin ja Porin väli taittuu Iron Maidenin musiikin tahdissa ja matkan aikana järjestetään aiheeseen liittyviä kilpailuja ja muuta ohjelmaa.

Maiden Express -liput tulevat myyntiin keskiviikkona 23. kesäkuuta Lippupalvelussa ja Tiketissä. Hintaan sisältyy meno-paluu-junamatka sekä sunnuntain festarilippu. Tarkempi pysäkkiaikataulu löytyy Sonisphere Festivalin nettisivuilta.


Eurooppaa kiertävä Sonisphere Festival rantautuu jälleen Porin Kirjurinluodolle elokuun alussa, tällä kertaa entistä isompana ja parempana. Yhden päivän ja kahden päivän liput sekä leirintäalueliput ovat myynnissä Lippupalvelussa ja nyt myös Tiketissä.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Saksan metallijyrä n... Mikko Kuustonen kier... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova