Tuorein sisältö

Kahden veteraanirokkarin keikat vaihtuvat pienempiin saleihin

22.06.2010 klo 13.50 | Luettu: 1804 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Nick Lowen ja Dr. Johnin heinäkuiset konsertit siirtyvät keikkojen luonteeseen ja mittakaavaan paremmin sopivalle Tavastia-klubille. Alunperin Kulttuuritalolle suunniteltujen konserttien päivät pysyvät samoina: Nick Lowe & Band esiintyy Tavastialla lauantaina 3. heinäkuuta ja Dr John & The Lower 911 lauantaina 10. heinäkuuta. Kulttuuritalolle ostetut liput kelpaavat Tavastialle sellaisinaan. Lippuja konsertteihin saa Lippupisteestä ja nyt myös Tiketistä.

Tavastian konsertit ovat kielletty alle 18-vuotiailta, joten alaikäiset lipunostajat voivat palauttaa lippunsa Lippupisteeseen. Mikäli uusi konserttipaikka ei sovi lippunsa jo hankkineille, voi liput palauttaa keskiviikkoon 30.6. mennessä lipunostopaikkaan. Nick Lowen konsertin aikataulussa ei ole muutosta, mutta Dr. Johnin konsertin aikataulu siirtyy tunnilla eteenpäin.

Brittirockin rehtoriksikin kutsutun Nick Lowen debyyttialbumi Jesus Of Cool julkaistiin vuonna 1978. Pitkän uransa aikana Lowe on työskennellyt The Damnedin, Elvis Costellon ja The Pretendersin kanssa ja kirjoittanut kappaleita mm. Johnny Cashille.

Viisinkertainen Grammy-voittaja, bluesia, boogie woogieta ja rock’n’rollia esittävä pianisti, laulaja ja lauluntekijä Dr. John on yksi genrensä tunnetuimmista ja arvostetuimmista artisteista. Mies oli 60-luvulla kotimaansa halutuin sessiopianisti ja hänen osaamistaan hyödynsivät vuosikymmenen kirkkaimmat tähdet, kuten Van Morrison ja Aretha Franklin. Artistin läpimurtolevyksi muodostui vuonna 1968 Gris-gris.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Huumoritortuille kul... Kuka pelleilee Night... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova