Tuorein sisältö

Roger Rabbit 2 hengissä, Leijonakuningas kolmiulotteiseksi

24.06.2010 klo 10.00 | Luettu: 2504 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disney-elokuvien Kuka viritti ansan, Roger Rabbit, Leijonakuningas ja Kaunotar ja hirviö tuottaja Don Hahn on lausunut pari sanaa tulevista suunnitelmista.

Miten kaksiulotteinen animaatio on mahdollista kääntää 3D:ksi? Tämän pitäisi olla jo selvillä, mutta Kaunotar ja hirviö 3D siirrettiin tämän vuoden helmikuulta hamaaseen tulevaisuuteen (tähän tietoon ensi vuodelle).

Myös Leijonakuningas koetetaan kääntää kolmiulotteiseksi. 3D-versiota ei kannata odottaa lähiaikoina, sillä käännöstyöhön menee aikaa. Hahn kuvailee tekniikkaa erinomaiseksi. Myös kriitikot pitivät siitä, kuinka Disneyn Painajainen ennen joulua käännettiin 3D-teattereita varten pari vuotta ennen varsinaista 3D-villitystä.

Hahn ei mitenkään voi kommentoida huhuja toisesta Roger Rabbitista, mutta tuottaja vihjaisee, että aiheen fanit tulevat olevaan melko pian erittäin, erittäin, erittäin iloisia.

Käsinpiirretty animaatio The Snow Queen on toistaiseksi hyllytetty, kuten on uumoiltu. Hahnin mukaan tarinan kanssa on ongelmia, kuten oli aikanaan myös Kaunottaren ja hirviön kanssa.

Hahn ei kommentoi sitä, onko Tim Burton valmistelemassa elokuvaa Maleficent, joka kertoo Prinsessa Ruususen pahiksesta Pahattaresta. Burton puuhastelee parhaillaan nukkeanimaation Frankenweenie parissa. Frankenweenie perustuu Burtonin omaan lyhytelokuvaan.

Lähde: Empire Online

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Willis, Paltrow ja C... Bruce Willis ja vanh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova