Tuorein sisältö

Onko Puistobluesiin menijöitä, pääkonsertti loppuunmyyty

29.06.2010 klo 12.37 | Luettu: 1527 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Järvenpään Puistoblues soi tällä viikolla keskiviikosta sunnuntaihin.

ZZ Topin tähdittämä pääkonsertti on loppuumyyty. Klubilippuja sen sijaan voi ostaa pitkin viikkoa vaikka blueskadun infosta sekä suoraan klubiravintoloista.

Paras tapa virittäytyä tunnelmaan on astua Helsingin rautatieasemalta klo 10.52 lähtevään Bluesjunaan. Puistobluesin ja VR:n erikoisvuoro starttaa raiteelta 11. Muut pysäkit ovat Pasila klo 10.57, Tikkurila klo 11.07, Kerava klo 11.27 ja bluespysäkki Järvenpää klo 11.26. Junassa matkustetaan bluesin siivin kun livebändi tuuttaa rytmimusiikkia koko matkan Järvenpäähän. Asemalta on non-stop bussikuljetus pääkonserttiin ja takaisin.

Perinteiset Puistobluesin loppukemut järjestetään pääkonsertin jälkeisenä sunnuntaina Stålhanen kartanolla Vanhankylänniemessä. Sillibluesissa juhlivat bluesyleisön lisäksi viisipäiväisen festivaalin rakentavat sadat talkoolaiset. Ovet avautuvat kansalle klo 18.00 viiden euron sisäänpääsymaksulla ja bändit aloittavat pian tämän jälkeen. Mukana mm. pääkonsertissakin viihdyttävä Eddie Cotton & Band, Unkarin kovin bluesryhmä Egon Póka Experience, Micke Björklöf & Blues Strip ja monta muuta.

Tsekkaa Puistobluesin ohjelma täältä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Katy Perry ennätykse... KISSin tähtikastiin ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova