Tuorein sisältö

Hair Rock Special saa jatkoa

30.06.2010 klo 15.47 | Luettu: 1485 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helsingin On The Rocksissa käynnistyi kesäkuussa Hair Rock Special -klubi, jonka seuraavaksi vieraaksi saapuu brittikokoonpano Jettblack. 80-luvun ja 90-luvun alun rockista ja metallista ammentava yhtye esiintyy klubilla torstaina 12. elokuuta. Illan avaa kotimainen Vanity Ink. Liput ovat juuri tulleet myyntiin Tikettiin.

Vuonna 2007 ensimmäisen, yhtyeen nimeä kantavan albumin julkaissut Jettblack on sitä, mitä rock kliseisimmillään ja parhaimmillaan on. Yhtye tekee rock’n’roll-viihdettä, johon kuuluu paitsi syvä kunnioitus musiikkia kohtaan, myös rankka juhlinta, kauniit naiset ja näyttävä lavaesiintyminen. Jettblackin ulkonäkö, asenne ja musiikki henkii rockin suurnimien kuten Mötley Crüen, Aerosmithin ja Skid Row’n henkeä. Yhtye on ehtinyt uransa aikana tekemään kiertueen muun muassa Airbournen kanssa sekä esiintymään suurilla festivaaleilla, kuten Download, T in the Park ja Hard Rock Hell. Yhtyeen tuorein albumi Get Your Hands Dirty ilmestyi viime keväänä suomalaisen levy-yhtiö Spinefarmin brittiosaston kautta.

On the Rocksissa kuukausittain järjestettävä Hair Rock Special -klubi keskittyy rehelliseen rockiin, jossa panostetaan niin musiikkiin kuin lavakarismaan. Klubin avajaisissa esiintyi ruotsalainen Crashdïet.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uusi Big Brother -ta... Miksi kutsutaan THE ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova