Tuorein sisältö

Ilosaarirock viitta vaille täynnä, bussikyytiä myös tarjolla

01.07.2010 klo 13.52 | Luettu: 1496 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Joensuun Ilosaarirock aikoo pitää vanhoista tavoistaan kiinni - näyttäisi nimittäin siltä, että toistakymmentä vuotta vanha perinne ei murru, Ilosaarirock tullaan myymään loppuun. Tietoa ennakkomyyntipaikoista löytyy Ilosaarirockin verkkosivuilta.

Kannattaa ostaa liput myös lauantain Vekararokkiin, alkavat nekin huveta. Lippuja saa ennakkoon Joensuun Prisman infosta hintaan kaksi euroa. Ei paha hinta Hevisauruksesta... Vekararokin ennakkolippuja myydään myös Popkadun infossa.

Uusimpana uutuutena julkaistaan Rokin sivuilla ennennäkemätön erikoisuus nimeltä mobiiliopas. Se on kännykkään ladattava versio Ilosaarirockin käsiohjelmasta, mutta sillä erotuksella että laitos osaa päivittää itsensä. Ohjelma ottaa ajan kännykän kellosta ja kertoo mikä yhtye milläkin lavalla soittaa. Helppoa ja kätevää ja kaikki ilman verkkoyhteyttä. Sovellusta varten on kehitetty varta vasten uutta teknologiaa jota ei muualla ole tarjolla. Tutustu ja lataa ilmaiseksi osoitteesta www.ilosaarirock.fi/2010/info/mobiiliopas.


Tänäkin vuonna useat tahot tarjoavat bussikyytejä eri puolelta Suomea kohti Joensuuta. Aseistakieltäytyjäliitto (http://akl-web.fi/tapahtumat/Bussilla_Ilosaareen) ajaa Helsingistä Joensuuhun, Rotos ry (http://www.rotos.org/) puolestaan Oulusta. Riskiretket (http://www.riskiretket.fi/) ajaa Helsingistä ja Suen kyydillä pääsee niin Helsingistä kuin Turusta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Logitechilta uudet S... Sony myy 3D-laseja n... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova