Tuorein sisältö

Zack Snyder ei ole vakuuttunut 3D-käännöksistä

05.07.2010 klo 10.45 | Luettu: 1873 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kriitikoiden silmissä Warnerin Titaanien taistelu ja Paramountin The Last Airbender ovat kehnoja elokuvia joka tapauksessa. Molempien tapausten 3D-käännökset ovat herättäneet vihaa: on ihmetelty, miksi ihmeessä studiot pilaavat maineensa pitkällä tähtäimellä julkaisemalla hädin tuskin katsomiskelpoista kamaa. 3D-käännöstöitä on kuvailtu synkiksi ja luonnottomiksi - ja kaksiulotteisiksi. Disneyn Liisa Ihmemaassa ei sekään ole ylistetty tekninen suoritus 3D:n osalta.

Elokuvaajien mietteet vaihtelevat. Koko 3D-ilmiöön nihkeästi suhtautunut Michael Bay kuvaa Transformers 3:n kolmiulotteisena. Michel Gondryn The Green Hornet käännetään kolmiulotteiseksi, mutta tekijät vannovat, että se oli suunnitelma koko ajan.

Alta löytyvällä videolla Zack Snyder paljastaa, ettei hän toistaiseksi ole lainkaan innoissaan 3D-käännöksistä. Warner Bros. julkisti aiemmin, että Snyderin toimintafantasia Sucker Punch käännetään kuten Warnerin muutkin isot elokuvat. Snyderin seuraava ohjaus Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole on aidosti kolmiulotteinen, koska kyseessä on 3D-animaatio.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Twilight selätti shi... Ensimmäinen juliste ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Hengeyokai

Rekisteröitynyt 29.07.2008

05.07.2010 klo 16.40

"3d-leffat" ja niiden katsomiseen tarvittavat spedekakkulat saa kyllä mun puolesta tunkea sinne minne aurinko ei paista.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova