Tuorein sisältö

Dave Mustaine ja James Hetfield - heavyn kummisedät?

05.07.2010 klo 18.14 | Luettu: 2719 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Stormbringer.at:n haastatelussa Megadethin Dave Mustaine jutteli mukavia historiallisesta Sonisphere-kiertueesta, jossa Metallica ja Megadeth ovat mukana kuin "yhtenä suurena perheenä".

Mustainen mukaan neljän suuren eli Metallican, Megadethin, Slayerin ja Anthraxin yhteiskiertue on historiallinen. Joillekkin se on jopa elämän mullistava kokemus...

- Ja se, että olet nähnyt pätkiä YouTubessa tai leffateatterissa...et kuitenkaan ollut paikalla. Kun seisoin lavalla Sofian Big Four-keikalla ja katsoin molemmilla puolillani olleita soittokavereita - se oli hienoa. Niin paljon taitavia soittajia. Ne ovat juuri niitä hetkiä, ettei heti tajua tilanteen suuruutta. Se iskee vasta jälkeenpäin. Joten lavalle nouseminen oli jotain ihmeellistä. Varsinkin kun näin kaikkien halaavan toisiaan. Etenkin, kun minä ja James (Hetfield) halasimme, koko yleisö meni sekaisin. Sitähän he olivat odottaneet. Sitä me molemmat olimme odottaneet liian kauan.

Mustainen mukaan mahdollinen USA:n Big Four-kierros on kiinni Metallicasta. Mustainelle riittää pelkästään yhteiskiertue Metallican kanssa.

- Haluaisin soittaa yhdessä Jamesin ja Larsin kanssa. Jos ei tule neljän suuren USA:n kierrosta, Metallica/Megadeth -kiertue olisi mahtavaa. Se olisi hienoa pelkästään siksi, että me olemme Jamesin kanssa kuin heavy metallin kummisetiä. Me olimme ne tyypit, jotka saivat pyörät pyörimään, kun teimme ensimmäisiä nauhoja Metallican kanssa.

Sofian Sonisphere-keikasta on myöhemmin tulossa dvd-tallenne.V2.fi | J.A. Kaunisto
< Scandal Music Festiv... Kotiteollisuuden Sot... >

Keskustelut (1 viestiä)

Aasi-

Rekisteröitynyt 01.07.2009

07.07.2010 klo 16.27

Herra Ylppö on sit hevi metallin äiti. HEVIMETALLIA!

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova