Tuorein sisältö

Tilannekatsaus: X-Men: First Class (päivitetty)

08.07.2010 klo 23.58 | Luettu: 2825 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Päivitys:

Hank McCoy eli Peto eli Beast on valittu: roolin perii Nicholas Hoult. Hoult oli poika Hugh Grantin tähdittämässä draamakomediassa Poika ja viimeaikoina hän on esiintynyt elokuvissa A Single Man ja Titaanien taistelu.

Caleb Landry Jones on vahvistetusti Banshee. Jones on poika, joka myi paitansa murhaajalle jännärin Menetetty maa viime hetkillä. Seuraavaksi hänet nähdään Facebook-draamassa The Social Network.

Lähteet: Deadline ja Deadline

Alkuperäinen uutinen:

Leffan X-Men: First Class tiimoilta on runsaasti juoruja ilmassa. Onko kyseessä esiosa X-Men-trilogialle vai uusi versio aiheesta, se on hyvä kysymys.

Tuoreen juorun mukaan Aaron Johnson on uusi Kyklooppi. Juorun mukaan kiinnitys on faktaa: muissa juoruissa kyse on käynnissä olevista neuvotteluista. Johnson näytteli nimiosaa ohjaaja Matthew Vaughnin edellisessä elokuvassa Kick-Ass.

Surffaaja Erica Hosseini on käynyt koe-esiintymisessä. Hosseini tavoittelee muotoa muuttavan mutantin Willow'n roolia. Hossein on ymmärtänyt, että hahmo on samantapainen kuin Mystique mukaanlaskien kokovartalomeikki.

Huhun mukaan Amber Heard on nuori Mystique.

Huhun mukaan Caleb Landry Jones on lentävä ja kiljuva mutantti Banshee.

Huhun mukaan Kevin Pennington on monistuvan mutantin Multiple Man nuorempi versio.

Huhun mukaan Rosamund Pike on tieteentekijä Moira MacTaggert.

Huhun mukaan elokuvastudio yritti saada posliini-ihmissusi Taylor Lautnerin näyttelemään nuorta Hank McCoyta alias Petoa. Benjamin Walker joutui jättämään roolin. Elokuvassa X-Men: Viimeinen kohtaaminen hahmoa näytteli Frasier.

Alice Eve neuvottelee timantti-ihoisen telepaatin Emma Frostin roolista. James McAvoy on nuori Professori X. Michael Fassbender on nuori Magneto.

Mainittujen näyttelijöiden iät eivät rimmaa edes alustavasti, mikäli kyseessä on esiosa. Mikäli kyseessä on esiosa ja mainitut tiedot pitävät paikkansa, niin silloin esimerkiksi Professori X oli kahta sukupolvea nuorempi kouluttaessaan Kyklooppia (First Class) kuin tavatessaan hänet (X-Men: Origins Wolverine), mutta lopulta professori alkoi vanhentua vauhdilla ja Kyklooppi hitaasti (X-Men-trilogia).

Mitä jos kyseessä on uusi versio? Sitten olemme tilanteessa, jossa elokuvasarja alkaa alusta, vaikka sille samaan aikaan tehdään jatkoa: Wolverine 2 on tekeillä.

X-Men-sarja tullaan mahdollisesti muistamaan yhtä sekavana kuin Highlander-saaga, joka on säännönmukaisesti rikkonut omaa logiikkaansa vastaan. Se on virallista, että hahmo Deadpool saa oman elokuvan, jolla ei ole mitään tekemistä Wolverine-esiosan kanssa, vaikka Ryan Reynolds jatkaa hahmon näyttelemistä.

Lähde: mm. Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kaikkien aikojen kuv... Lähes positiivisia B... >

Keskustelut (1 viestiä)

jaeger

Rekisteröitynyt 19.04.2007

09.07.2010 klo 00.40

Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin valmiina olevaa juonijatkumoa mennään sähläämään uuteen uskoon. Oli kyse sitten leffoista, sarjakuvista tai videopeleistä.

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova