Tuorein sisältö

Turun DBTL myy vauhdilla - klubien ohjelma verkossa

13.07.2010 klo 15.16 | Luettu: 1523 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turussa heinäkuun viimeisellä viikolla järjestettävä Down By The Laituri -kaupunkifestivaali on julkistanut aikataulunsa ja iltaklubiohjelmistonsa. Yhteensä tämänvuotinen tapahtuma esittelee huikeat 124 yhtyettä, trubaduuria ja dj:tä. Mukana on niin kansansuosikkeja Eppu Normaalin ja Lauri Tähkän johdolla, kuin myös Punk By The Laituri -klubikokonaisuus legendaarisen S-Osiksen tiloissa, ja lähes kaikkea siltä välitä.

Jo useita vuosia jatkunut DBTL-perinne, Yksinäisten ilta -trubaduuriklubi,
on löytänyt uuden kodin Turun vetovoimaisimmasta teatterista. Linnateatterin ravintolanäyttämöllä esiintyvät tiistaista lauantaihin akustissävytteisesti mm. Chisu, Paleface, Sir Elwood -duo, Jonna Tervomaa & Jussi Jaakonaho, 22-Pistepirkon P-K Keränen ja monet muut artistit. Muilla iltaklubeilla nähdään mm. Finntelligens, Francine, Axl Smith ja veteraaniesiintyjät Teddy & The Tigers, Havana Black ja The Nights of Iguana.

DBTL:in pääsylippujen ennakkomyynti on sujunut kiivaasti: vuoteen 2009 verrattuna osapuilleen tuplamäärä myytyjä lippuja enteilee jopa uutta ennätysyleisöä. Eniten ovat kiinnostaneet Eppu Normaalin tähdittämä keskiviikon Pääteltta sekä Lauri Tähkän perjantai samalla estradilla. Myös Joel Hallikaisen punkkarirooli Korroosion riveissä on aiheuttanut suurta kysyntää lauantain Päätelttaan.

DBTL starttaa tiistaina 27.7. Linnateatterin konsertilla. Turun Aurajokirannassa ja lukuisissa keskustan iltaklubikohteissa nähdään viikon aikana mm. Eppu Normaali, Anna Puu, Lauri Tähkä, Ressun ja Jussin Ysärishow, Egotrippi, Matti ja Teppo, Viikate, Korroosio, Jukka Poika, Paula Koivuniemi, Kari Tapio, Yö, Dingo, Mamba, Semmarit, Lapko, Stalingrad Cowgirls, Antti Tuisku, Finntelligens, Francine, Teddy & The Tigers, The Nights of Iguana, Axl Smith ja monia muita.

www.dbtl.fi

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suuttunut fani haast... Haley Joel Osment on... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova