Tuorein sisältö

Frank Zappan poika valmistelee kaikkien aikojen kitarasankarilevyä

14.07.2010 klo 10.26 | Luettu: 5050 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Eddie Van Halen, Brian May (Queen), Steve Vai, Steve Morse, Angus ja Malcolm Young (AC/DC), Yngwie Malmsteen ja Warren DeMartini (Ratt) vinguttamassa lankkua samalla levyllä - kyllä. Kyseiset kitarasankarit ja monet muut ovat mukana Dweezil Zappan tulevalla What The Hell Was I Thinking?.

Zappa kertoo kokonaisuuden olevan kuin audioleffa. Paketti koostuu erityyppisistä musiikkikokonaisuuksista, jotka linkittyvät enemmän tai vähemmän sujuvasti yhteen. Jokaisella osiolla on omanlaisensa äänimaailma ja niinpä mukana on myös paljon erilaisia kitaristeja. Mukana on kuulemma noin 30 soittomiestä!

Keppimiehet soittavat lisäksi tyylilleen vähemmän tavallista materiaalia...tai sitten he soittavat juuri niin kuin odotetaan. Esimerkiksi Eddie Van Halen. Zappa halusi Eddie Van Halenilta eräänlaista greatest hits- kokoelmaa, sooloista! Niinpä Van Halenin biiseistä napattiin parhaat soolot ja Eddie vingutti huippuhetket yhteen nippuun...

Zappa miettii myös projektin mahdollisia live-esiintymisiä!

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Flow vaihtaa ulkomaa... Pink ensi viikolla H... >

Keskustelut (3 viestiä)

Bob

14.07.2010 klo 12.26

Jumalauta, nyt on kovaa settiä tulossa !
lainaa
Tzi

14.07.2010 klo 13.12

Levyn nimi kertoo sen, että levyä on tehty kieli poskessa -asenteella, mikä on tietysti positiivinen merkki tässä tapauksessa. (CHICKENFOOT) Voi tulla aika kovaa kamaa!
lainaa
Belew

15.07.2010 klo 02.01

Dweezil alkoi työstämään tätä projektia kasarin lopulla, hienoa että se vihdoinkin saapuu päätökseen :D
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova