Tuorein sisältö

DBTL lupaa viilentää kuumimmat tunnelmat

17.07.2010 klo 10.44 | Luettu: 1948 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turussa järjestettävän kaupunkifestivaali Down By The Laiturin järjestäjät ovat osaltaan varautuneet helteiden jatkumiseen. Heinäkuun viimeisellä viikolla järjestettävän tapahtuman päälava sijaitsee teltassa, joka on normaalioloissakin pyrkinyt lämpenemään ihmismassan vaikutuksesta. Nyt koetut lämpötilat aiheuttavat liian hikistä rokkausta ja toimenpiteisiin onkin ryhdytty.

- Toteutamme Päätelttaan ensimmäistä kertaa koneellisen ilmanvaihdon. Kaksi ilmanvaihtolaitetta puhaltavat kumpikin telttaan 4.000 kuutiometriä ulkoilmaa tunnissa, sanoo DBTL:in tiedottaja Kari Rantala.

- Päätelttamme on muilta osin tarpeisiimme oikein hyvä ja suuret ulkoalueet jättiscreeneineen toki mahdollistavat riittävän hapensaannin, mutta helteiden mahdollisesti jatkuessa haluamme varmistaa inhimilliset olosuhteet teltassa niin yleisölle kuin esiintyjillekin. Laskiessamme yhteen odotettavissa olevat yleisömäärät per ilta ja viime aikoina vallinneen trooppisen säätilan, tämä on aivan oikea vuosi tälle uudistukselle. Ajattelimme hieman myös Marja Tyrniä, joka sekä apujuontaa että esiintyy Pääteltassamme lauantai-iltana villapaita päällä.

DBTL alkaa Turun Aurajokirannassa ja kaupungin klubikohteissa tiistaina 27.7. Tiistaista sunnuntaihin kaupungissa nähdään lähes 150 esitystä. Tämänvuotisen Laiturin suurimmat nimet ovat Lauri Tähkä, Finntelligens, Eppu Normaali, Yö, Paula Koivuniemi ja Semmarit. Koko ohjelma aikatauluineen on nähtävissä osoitteessa www.dbtl.fi.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ilmiö hämmästyttää T... Tammerfestissä lauan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova