Tuorein sisältö

Bill Murray jatkaa Haamujengi 3:n tylyttämistä

19.07.2010 klo 23.49 | Luettu: 2169 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Bill Murray on sanonut selvin sanoin sen, mistä hän on aiemmin vihjaillut:

Murrayn mielestä projekti Haamujengi 3 on potaskaa. Harold Ramis sanoi aikanaan, että hänellä on kaksi kirjoittajaa, jotka kirjoittavat The Officea ja ovat hyvin hauskoja. Nämä henkilöt kirjoittavat Haamujengi 3:n, kuten he kirjoittivat Ramisin edellisen ohjaustyön. Tuo työ oli Year One - kaiken alku. Murray ei ole nähnyt Year Onea, mutta hän on kuullut muilta ihmisiltä - myös muilta haamujengiläisiltä -, että se on yksi kehnoimmista elokuvista kautta aikain. Murrayn mukaan unelma kuoli tässä vaiheessa, vaikka studio tahtookin yhä rahastaa suosikkisarjalla.

Samasta haastattelusta: Murray suostui Karvisen ääninäyttelijäksi osittain siksi, että hän luuli leffan olevan Joel Coenin kirjoittama. Asian laita selvisi Murraylle vasta, kun hän oli äänitysstudiossa ihmettelemässä onnettomia repliikkejään. Kirjoittajan oikea nimi on Joel Cohen.

Lähde: GQ.com

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lautapelileffa myös ... Lue tunnelmia Nightw... >

Keskustelut (1 viestiä)

tabasko

20.07.2010 klo 00.21

Kannatan myös sitä että haamujengi jää klassikoksi eikä sitä aleta lämmitellä rahastusmerkeissä jollain onnettomalla juonella, joita on nähty ihan tarpeeksi.

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova