Tuorein sisältö

Pipefestin demovoittaja selvillä ja muuta infoa

21.07.2010 klo 00.10 | Luettu: 1753 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pipefest tiedottaa seuraavaa:

Pipefestin demokisa on ratkennut. Vuonna 2010 julkaistaan Miguelin ensimmäinen debyyttialbumi joka kantaa nimeä Timantin palasia. Levyllä vierailee mm. Flowboysfam, Dilemma, Chase, ja monia muita todella lahjakkaita artisteja. Timantin palasia albumilla kuullaan erilaisia ja ennakkoluulottomia biisejä sekä yhdistellään taitavasti Rap/Hiphop/Pop/Elektro/Rnb soundeja, fiilistellään pianon tahdissa, otetaan rennosti ja mennään klubien tanssilattioilta aina sydänsuruihin asti. Pipefestin ja YleX yhteystyössä järjestämä demokisa antaa uusille nouseville artisteille mahdollisuuden päästä radio soittoon sekä näyttää taitonsa. Miguel avaa Pipefestin päälavan perjantaina klo 15.30.

www.myspace.com/miguelmusiikki

Pipefestin Rytmilavalla panostetaan nouseviin kykyihin ja kaikilla Pipefestin kävijöillä on mahdollisuus haastaa toisiaan battleihin rapin ja beatboxingin saralla. Torstaina räpätään siihen asti kunnes bileet siirtyvät ennakkoklubille ja perjantai aamuna voi tulla rytmilavan kupeeseen vaikka aamupalalle ja loiventavalle.

Tunnelmasta vastaa myös friistailihetkiä lupaillut Rytmilavan kapteeni SOLONEN.

Ilmottaudu perjantaina käytävään beatbox skabaan info@pipefest.net

HUOM! Yli 80 km matkalla Pipefest lippua näyttämällä pääsee matkaamaan Pohjolan Matkojen busseilla puoleen hintaan. Busseja tulee ainakin Oulusta sekä joensuusta. Pohjolan Matkat kulkevat ekstravuoroja Kajaani – Vuokatti–Sotkamo -akselilla. Aikataulut ja halvat hinnat löytyvät Pipen netistä.

Pipefest Vuokatissa 29. - 31.7.2010.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Saksan kokeellisen m... Mikkelin Jurassic Ro... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova