Tuorein sisältö

Opeth julkaisee kuvaa juhlallisesta tilaisuudesta

28.07.2010 klo 13.21 | Luettu: 3070 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruotsalainen Opeth juhlistaa 20 vuotista uraansa julkaisemalla live-tallenteen viimeisimmältä keikaltaan Lontoon kuuluisalta Royal Albert Hallilta. In Live at The Royal Albert Hall -CD/DVD julkaistaan 22.9. ja teos on testamentti Opethin menestyksestä progressiivisen metallin saralla.

Uransa aikana yhtye on julkaissut yhdeksän albumia. Opethin progressiivinen luova henki on pitänyt pintansa järkkymättä ja kuljettanut yhtyettä läpi Evolution XX: An Opeth Anthology -kiertueen, joka vei ruotsalaiset titaanit kuudelle maailman ainutlaatuisimmista ja upeimmista lavoista. Uudella live-julkaisulla fanit pääsevät yhdelle niistä myös omalla kotisohvallaan.

In Live at The Royal Albert Hall nauhoitettiin 5.4.2010 ja se pitää sisällään kaksi settiä. Ensimmäisessä osassa yhtye keskittyy esittämään 2000-luvun materiaaliaan ja toisessa osassa vuoron saa vanhempi materiaali. Tallenteen kesto on kokonaisuudessaan lähes kolme tuntia.

- Royal Albert Hallin keikka oli varsin taianomainen. Unelmamme toteutui ja nyt jälkeenpäin se tuntuu unenomaiselta. Tallenne on kolmas live-julkaisumme ja täytyy sanoa, että se on henkilökohtainen suosikkini. Muistellessani tuota iltaa ja kaikkia siellä soittaneita muusikoita, palaa mieleeni myös monta hienoa hetkeä 20 vuotta kestäneeltä uraltamme. Tämä paketti on myöhästynyt synttärilahja, toteaa yhtyeen keulakuva Mikael Åkerfeld.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Amerikkalainen hardc... Turmion Kätilöt avaa... >

Keskustelut (3 viestiä)

Opel

28.07.2010 klo 14.31

Kuulostaa pakko-ostokselta! Kai nyt BR-versiokin tulee?
lainaa
asd

28.07.2010 klo 23.40

Brasilialainen versio vai mitä tarkotat?

Viimesen kahden Opethin levyn jälkeen tullu live-dvd ulos, Watershed ei näköjään riko comboa. Sopii minulle.
lainaa
Jep

29.07.2010 klo 10.01

Voisi kuvitella, että tuon tason bändi pukkaa ulos myös BD-version.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova