Tuorein sisältö

Waltari-pomon soolo siirtyy

04.08.2010 klo 00.02 | Luettu: 1643 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Alunperin toukokuulle ilmoitettu Waltarin Kari "Kärtsy" Hatakan soololevyn julkaisu siirtyy. Uusi julkaisuajankohta on 25.8. Siirron aiheutti Duty Freedom -albumin Euroopan julkaisu- ja jakelusopimus, jonka vuoksi Suomikin noudattaa yhtenäistä julkaisuajankohtaa muun Euroopan kanssa.

Kärtsy tunnetaan muusikkona ja säveltäjänä, joka perusti kansainvälisesti arvostetun Waltari-yhtyeen. Monessa mukana oleva taiteilija on säveltänyt musiikkia myös yli 6 miljoonaa myyneille Max Payne I ja II -tietokonepeliohjelmille.

Miehen lähtiessä nyt soolouralle, hän tekee irtioton Waltarin materiaalista Duty Freedom -albumin ollen poprockimpaa Hatakkaa. Ensimmäinen singlebiisi Running Away feat. Jussi Selo (Uniklubi) on jo soinut radioissa ja kappale oli julkaisuviikollaan Myspacen viidenneksi kuunnelluin viisu yli 1000 päiväkuuntelukerralla. Toinen singlelohkaisu oli Round the Roundabout. Elokuun alussa levyltä lohkotaan vielä yksi single Wicked ennen albumijulkaisua. Albumilla vierailee Uniklubin Jussin lisäksi BB-Kathy ja Mariko.

Kärtsyn soolokokoonpanoon kuuluvat Janne Kärkkäinen (Phoenix Effect), Pyry Nikkilä (Phoenix Effect), Wellu Yli-Mäyry sekä lukuisia vierailijoita (Jussi Selo / Uniklubi, BB-Kathy, Mariko sekä Lordin rumpali).

Keikat:
17.8. Helsinki, Bar Loose (levyjulkkarit)
14.8. Music Shock Fest (CZ)
18.9. Ikaalinen, Ikahovi
25.9. Jyväskylä, Pub Katse

V2.fi | J.A. Kaunisto
< The Outer Limits lef... Hynynen ja Liimatta ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova