Tuorein sisältö

Ozzy siirtää mahdollista Black Sabbath -projektia tulevaisuuteen

11.08.2010 klo 10.36 | Luettu: 2494 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Black Sabbathin alkuperäisen miehistön paluulle olisi jälleen kysyntää. Bändin kitaristi Tony Iommi totesi jokin aikaa sitten asian olevan kiinni Ozzy Osbournen kiireistä.

Tuoreessa haastattelussa Ozzy toteaa Black Sabbath -projektin joutuvan odottamaan pari vuotta - Ozzy hoitaa ensin soolokiertueen ja albumin alta pois. Sabbath-kiertue/albumi on kuitenkin mahdollista.

- Valehtelisin, jos sanoisin, etten haluaisi yrittää vielä uuden Sabbath-albumin sorvaamista. Haluaisin tehdä mahtavan Sabbath-albumin - onko meistä siihen, en tiedä.

- Puhuin Tony Iommin kanssa kolme viikkoa sitten, Geezerin kanssa viikko sitten...Bill Wardin kanssa olen yhteydessä kaiken aikaa. En kuitenkaan lähde mukaan ilman näitä kolmea kaveria.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Green Lantern 2 jo s... Armoton metalcorehyö... >

Keskustelut (2 viestiä)

HalfNelson

11.08.2010 klo 11.17

Tjaa... Herra itse ja myös Bill Ward ovat jo käytännössä yliajalla, sen verran kuluttavaa elämää ovat eläneet. Liekö kumpikaan enää elossa parin vuoden kuluttua. Tai sitten Geezer kyllästyy raittiuteensa ja kasvissyöntiinsä ja vetää överit. Oikeastihan kaikki on tietenkin kiinni siitä antaako Sharon Ozzylle siimaa niin paljoa, että taas uusi reunion onnistuisi.
lainaa
ParasBändi

11.08.2010 klo 22.49

Kaiken järjen mukaan Ozzyn olisi pitänyt kuolla jo 80-luvulla, mutta miten kävikään. Nyt Ozzy ei enää (ainankaan kirjan mukaan) käytä ryynejä tai viinaa, joten miten se yhtäkkiä kuolisi? Tietysti jos lintu paskoo sen päälle ja se kuolee johonkin eksoottiseen täysin tuntemattomaan tautiin tms. :D
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova