Tuorein sisältö

Terminator-animaatio onkin lähinnä haave?

14.08.2010 klo 14.43 | Luettu: 2229 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hannover House tahtoo tehdä teiniystävällisen Terminator-animaation Terminator 3000, kuten eilen uutisoitiin. Lupa-asiat eivät kuitenkaan olekaan kunnossa.

Terminator-oikeudet ovat yhä sijoitusrahastolla Pacificor, joka vei ne vähän aikaa sitten isojen elokuvastudioiden nenän edestä. Hannover Housen pomo Eric Parkinson johti ennen firmaa, joka levitti alkuperäistä The Terminatoria, ja hän väittää, että oikeus tehdä nimenomaan Terminator-animaatiota on hänellä. Pacificor on protestoinut julkisesti.

Sopimussotkut ovat monimutkaisia. Parkinson kertoo, että he eivät käytännössä voi tehdä animaatiota ilman Pacificoria, eikä Pacificor voi tehdä sellaista ilman heitä. Parkinson toivoo, että Pacificor kiinnostuu heidän tarjouksestaan ja ottaa vastaan tämän ylimääräisen tilaisuuden tienata hynää.

Se, että tulevaisuuteen sijoittuvia näyteltyjä jatko-osia tehdään vielä kaksi, kuten Terminator - Pelastuksen ohjaaja McG on toivonut, näyttää täten todennäköisemmältä kuin animaatio.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kotiteollisuus yritt... Uusi Judge Dredd val... >

Keskustelut (1 viestiä)

uskomaton_Halk

14.08.2010 klo 16.26

Minä en halua yhtäkään Terminaattori enää ikinä. Kaksi ekaa menevät toimintana ja viihteenä hyvin, mutta kolmonen oli karsein aikoihin ja nelonen veti vielä huonommin! McG voisi kyllä mennä köyden jatkoksi roikkumaan ja samaten voitaisiin kiltisti jättää ruostunut Terminator idea rauhaan.

Mutta jos on pakko tehdä viides ja kuudes, niin mitään animaatiota en vastaan ota. Sinne menee kyllä rahat hukkaan tuottajilta, jos sellaista paskaa aikovat rahoittaa. Näyttelijöillä ja R-rated ja pyritään kakkosen kaltaiseen selkeään toimintaan, niin hyviin menee... Tosin jättäisivät vain koko homman.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova