Tuorein sisältö

Miksi alkuperäinen Skid Row -kokoonpano ei palaa, Sebastian Bach vastaa

20.08.2010 klo 08.53 | Luettu: 3597 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Entinen Skid Row -laulaja Sebastian Bach on floridalaisen radioasema Real Radio 104.1:n haastattelussa puhunut mm. alkuperäisen Skid Row -miehistön paluun mahdollisuudesta.

- He ( =Skid Row) soittavat edelleen ja joudun usein internetissä selittelemään porukoille, miksi en ole mukana bändissä. Se on turhauttavaa. Jos saat potkut duunista, sinua ei muistata "kaverina, joka työskenteli McDonaldsilla vuonna -89"...jatkat vain eteenpäin.

- Kun Skid Row oli viimeksi hyvä...me hajosimme vuonna 1996. Mutta minun mielestäni sitä ei lasketa, olimme hyvä bändi viimeksi vuonna 1991. En elä vuodessa 1991 vuonna 2010 - enkä ole nähnyt muita neljää jannua 15 vuoteen.

- Skid Row tuntuu minusta kuin vanhan opiskeluaikojen vuosikirjan selaamiselta. Sinulla on tunteita 30 vuotta vanhoihin asioihin mutta lopulta suljet kirjan ja alat puuhata jotain muuta.

- Musiikillisesti olemme nykyään eri linjoilla. Jos kuuntelet heidän viimeisintä ja meikäläisen tuoreinta albumia - vastaus on selvä. Jos haluaisin soittaa vain vanhoja 30 vuoden takaisia biisejä, sitten soittaisin jannuille ja lähtisimme kiertueelle Kansasin kanssa. Mutta silloin valehtelisin kaikille. En halua valehdella faneilleni. Haluan olla artistina rehellinen. Youth Gone Wild on hieno biisi mutta olen 42-vuotias enkä väitä, että se olisi enää minua tänä päivänä.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Matti Nykäsestä uutt... Whitesnake julkisti ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Jake

20.08.2010 klo 09.25

Ja kuitenkin Seb veivaa soolokeikoillaan myös Youth Gone Wildia...
lainaa
hdfgdf

20.08.2010 klo 14.39

Bach taitaa olla kyrvissään siitä, ettei voi tehdä kuten paras ystvänsä, Axl Rose, eli käyttää vanhan bändinsä nimeä paskoista soolojutuistaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova